GolubenkoТепер Новий День Я Плутаюсь Знову Я У Цих Стінах Мов В Камері Схову

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тепер Новий День Я Плутаюсь Знову Я У Цих Стінах Мов В Камері Схову

Пісня відображає внутрішній світ виконавця, занурений у роздуми та переживання. Вона розпочинається з проникливого звернення до когось, можливо, до самого себе або до іншої особи, з проханням "віддати холод", що символізує бажання очиститися, позбутися болю та одноманітності, які обтяжують душу. Автор хоче знайти в мовчанні себе, забрати усю байдужість і холодність, аби не залишити навіть думки про це. Це свідчить про глибоке бажання змінити своє життя, відкинути все негативне, що його обтяжувало.

В подальшому тексті розкривається ідея прощання з минулим та бажанням рухатися вперед, не зважаючи на помилки і зради, що були зроблені. "Останній відсоток, останні секунди забути" символізує намір позбутися останніх спогадів, що зв'язують з минулим. Вказівка на "цей дим" та роздуми про те, ким могла бути особа, натякають на саморефлексію та усвідомлення своїх помилок та виборів.

Основний рефрен "Тепер новий день - я плутаюсь знову" відображає внутрішню боротьбу та сум'яття, що виникає зі зміною. Незважаючи на бажання змінитися, є внутрішній страх перед новими викликами та невизначеністю. Водночас, в цих словах відчувається готовність до прийняття будь-якого результату, навіть якщо це буде відмова. Це підкреслює зрілість та готовність виконавця стикатися з реальністю, приймати життя таким, яким воно є, і продовжувати рухатися вперед, незалежно від обставин. Пісня є відображенням процесу самопізнання, внутрішньої боротьби та пошуку себе в непростому світі.

Коментарі (6)
  1. Carlsituapunc18.06.2024
    Може, комусь ця пісня і здасться банальною, але в моменти, коли впевненість і спокій захоплюють душу, її звучання створює особливу атмосферу. Спостерігаючи за світом, можна знайти щось нове навіть у знайомих стінах. Дистимія підкаже, як чути те, що інші пропускають повз.
  2. Tighreconrack28.05.2024
    Ця пісня як подорож у часі, коли кожна нота нагадує про минуле, а слова торкаються душі. Вона створює затишок навіть серед хаосу, наче спокійний океан у вирі думок. Ідеальний саундтрек для вечорів, коли хочеться просто бути тут і зараз. Рекомендую!
  3. Compmorresug26.05.2024
    Слухаючи цю мелодію, відчуваю, як кожна нота огортає мої думки і занурює в світ, де межа між реальністю і мріями розмивається. Навіть мій голод забувається, настільки цей трек заворожує. Вловлюю кожне слово і відчуваю, що не я одна гублюсь у цих стінах...
  4. Plantilonthe17.05.2024
    Яка ж сила у кожному слові! Цей трек дарує можливість відчути сум і захват одночасно. Він проникає у серце і залишає відбиток надовго. Просто неймовірно
  5. Feurefriki11.05.2024
    Щоразу, коли слухаю це, відчуваю, ніби мої думки в’язнуть у лабіринті цих мурів, змушуючи серце битися тривожніше. Ці слова настільки резонують зі мною, що мимоволі потрапляю в обійми меланхолії. Як точно влучено в саму суть моїх почуттів! Важко, але так близько до душі. Неймовірно
  6. Findsembharmpar1.04.2024
    Зайшов сюди випадково, а знайшов нечто, що змусило мою апатію на мить відступити. "Тепер новий день..." - ці слова, наче ключ, що відкриває двері в лабіринти моєї душі. Чи то стіни моєї кімнати стали прозорішими, чи музика Golubenko знайшла шлях до закутків мого розуму, де ще теплиться вогник цікавості. Незважаючи на шизоїдну вдачу, яку я собі приписую, ця пісня - як розмова зі старим другом, котрого я ніколи не знав. І хоч моя звичайна байдужість веліла б пройти повз, сьогодні я вирішив зупинитись. Може, в цих стінах і є мій сховок, але сьогодні вони здаються мені трохи менш загрозливими.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!