SkylerrЩо Ти Серце Питав Моє Твої Слова Брехня

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Що Ти Серце Питав Моє Твої Слова Брехня

Текст пісні "Що ти серце питав моє твої слова брехня" виконавця SKYLERR розкриває тему зради та розчарування в коханні. У перших рядках ми бачимо образ, де під час дощу, який символізує очищення або ж новий початок, відбувається інтимний момент між закоханими. Однак, цей момент швидко перетворюється на втрату ілюзій, коли героїня усвідомлює, що її почуття не відповідають дійсності.

У наступних віршах пісні йдеться про особисту драму героїні, яка відчуває біль від зради коханої людини. Вона ставить під сумнів щирість його слів і дій, підкреслюючи, що її серце було обдурено. Фраза "у мене всюди вуха є" символізує її здатність досягати істини, незважаючи на спроби коханої особи приховати зраду.

Рефрен, у якому повторюються питання "Де, з ким і коли твої очі кліпали?", висвітлює постійну тривогу та невпевненість героїні. Вона шукає відповіді на питання, які могли б пояснити зміну у поведінці її коханого. Образ "льодяних вікон" може символізувати холодність у їхніх стосунках або ж віддаленість між ними.

Загалом, пісня відображає емоційний біль від втрати довіри та розриву стосунків, коли любов, яка мала об'єднувати, перетворюється на джерело страждання та питань без відповідей. Автор через метафори та образи зображує глибокі почуття героїні, її розчарування і спроби знайти правду.

Коментарі (2)
  1. Postwalktrosden23.05.2024
    Ця композиція наче віддзеркалює внутрішній світ, де кожна нота торкається найпотаємніших струн душі. Відчувається глибина емоцій і гострота переживань, яка змушує задуматися про справжність почуттів та вчинків. Ідеальний саундтрек для вечора роздумів і самоаналізу.
  2. Efunagel7.05.2024
    Неймовірно, що так легко можна скачати цю пісню! Кожне слово вибухає в серці, ніби мільйони кольорових вогнів. Вона водночас піднімає на хвилю емоцій і зачіпає душевні струни. SKYLERR знову не залишає байдужими!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!