Victoria NiroРожеві Окуляри Так Пасують Очам

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Рожеві Окуляри Так Пасують Очам

Пісня "Рожеві окуляри так пасують мені" виконавиці Victoria Niro виражає глибокі емоції та переживання, пов'язані з розчаруванням у відносинах. Лірична героїня описує, як їй "пасують" рожеві окуляри, символізуючи спотворене сприйняття реальності, коли все здається красивішим і оптимістичнішим, ніж є насправді. Вона "потопає в океані брехні", що вказує на обман та неправду, якій вона була піддана у відносинах.

У другому куплеті розкривається, що партнер намагався прикрасити реальність, "підібравши" їй рожеві окуляри, тобто створюючи ілюзію щасливих відносин. Однак лірична героїня усвідомлює, що не може довіряти словам коханого, оскільки зрозуміла, що той не був щирий з нею.

Повторення фраз "та, та, та" і "на на на на на" може символізувати спроби відволіктися від болю та розчарування, а також намагання знайти вихід із ситуації. Слова "Пробач моя вина" вказують на сприйняття часткової відповідальності за розвиток подій у відносинах.

У фразі "І світ навколо мене ні на мить не тускнів, Поки ти так невтомно ці байки мені лив" відображена іронія стосовно того, як сприйняття світу залишалося яскравим лише завдяки ілюзіям, які підтримувалися байками партнера. Пісня закінчується на ноті усвідомлення та прийняття реальності, незважаючи на біль і розчарування, які вона принесла. Це історія про особистісне зростання, втрату ілюзій та здобуття свободи від обману.

Коментарі (2)
  1. Needslelotech31.05.2024
    Рожеві окуляри так пасують очам" від Victoria Niro - це справжня знахідка для тих, хто відчуває сум і прагне відчути трохи любові навіть у блідості днів. Мелодія зачаровує, текст проникає в душу. Ідеальна пісня для тих, хто хоче на мить забути про реальність і поринути у світ ніжних мрій. Рекомендую послухати і відчути цю магію самому.
  2. Wortswasesta4.04.2024
    Кожен раз, коли слухаю "Рожеві окуляри так пасують очам" від Victoria Niro, забуваю про голод та гнів. Ця пісня - як відблиск рожевих окулярів у моєму настрої. Вона нагадує мені, що навіть у найтемнішу хвилину можна знайти промінь світла. Вдячна за таке вдохновення у своєму житті, Victoria! Твоя музика - це путівник до світу, де кожен з нас може бути трохи сензитивнішим і добрішим. Дякую за цю магію
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!