KazkaНа Кухні Всі Однаково Плакали

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - На Кухні Всі Однаково Плакали

Пісня "На кухні всі однаково плакали" від українського гурту KAZKA відображає глибокі емоції та переживання, які виникають на тлі втрати та розриву відносин. У першому куплеті йдеться про спробу героїні захистити себе від болю, який приносять слова коханої людини. Вона намагається зберегти цілісність, не давати образам скласти ціну її особистості, незважаючи на "горять мости" та "моря сліз", що символізують глибоку біль та розлуку.

У другому куплеті продовжується тема болю та страждання. Героїня намагається врятуватися від "стріл" коханого, навіть якщо це коштуватиме їй фізичного болю. Вона відчуває, як її душа загнана під лід, що підкреслює відчуття відчаю та безвиході. Проте, незважаючи на біль, героїня прагне до дій, до змін, що підкреслено у фразі "менше слів, більше діла".

Кульмінацією пісні є останній куплет, де через слізми настає катарсис. Плач стає символом очищення та нового початку. Фіалка, яка розцвіла після сліз, символізує відродження та надію. Світанок "таємними знаками" означає новий день, нові можливості, незважаючи на "зотлілу ніч" та "сірість" ранку. Пісня закінчується згадкою про кухню, де всі "однаково плакали", що нагадує про універсальність переживань болю та втрати, які є спільними для всіх людей, незалежно від їхніх історій. Таким чином, пісня є вираженням співпереживання та сподівання на краще майбутнє.

Коментарі (3)
  1. Nessbykatu19.06.2024
    Ця пісня здатна пробудити щось приховане всередині, наче несподіване відображення в дзеркалі, яке відкриває нові глибини власної душі. Музика, яка змушує думати, відчувати і бути собою. Слухаєш — і ніби перегортаєш сторінки невідомого роману, де кожне слово заплутане, але вкрай важливе. Спробуйте поринути у цей музичний вир і відчути всі його нюанси. Вона не просто лунає, вона розповідає історії, які ніде більше не почуєш. Дуже цікаво, що за цими нотами і словами ховається таємниця, яку кожен відкриває для себе по-своєму.
  2. Arivdodurch22.05.2024
    Під звуки "На кухні всі однаково плакали" моє серденько вкрите хмаринками розчиняється в мріях. Навіть крізь нежить та слабкість, ця мелодія нагадує мені про радість, яку завжди можна знайти навіть у найтемніших куточках душі. В такий день, сидячи вдома, ця пісня приносить тепло і затишок. KAZKA, дякую за магію!
  3. Spotefemac23.04.2024
    Навіть нудні мелодії знаходять своє місце у серцях оптимістів. Ця пісня, як єднання смутку і радості на кухні, де всі ми трохи актори в маскараді емоцій. Велика робота, KAZKA, за те, що змушуєте нас по-іншому дивитися на звичні речі
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!