Артем ЛоікВибачай Кузьма Та Тонуть Люди Кораблі

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вибачай Кузьма Та Тонуть Люди Кораблі

Пісня "Вибачай, Кузьма та тонуть люди кораблі" виконавця Артем Лоік - це метафоричне відображення сучасного суспільства, де люди порівнюються з кораблями в океані життя. Приспів звертається до покійного українського співака Кузьми (Скрябіна), просить вибачення за нинішній стан речей, де втрачені цінності і загублена мораль. "Ла-ла-ла" може символізувати легковажне ставлення суспільства до серйозних проблем або спробу забути про них.

Вірші пісні розкривають проблему сучасної культури та суспільства, де "корпоративи" та бажання "намутити скоро б лями" (заробити гроші) переважають над справжніми людськими цінностями. "Океан-бордель" може символізувати світ, сповнений пороків і спокус, де "люди-кораблі" прагнуть вижити, але часто втрачають свою сутність, стаючи "недокубками". Ця метафора вказує на те, що багато хто не витримує тиск суспільства та морального розкладу.

Артем Лоік через свою творчість закликає слухачів не втрачати людяність та зберігати справжні цінності в світі, де домінує матеріалізм і егоїзм. Пісня є закликом до рефлексії та переоцінки власних життєвих пріоритетів. Вона залишає слухача з роздумами про те, як важливо не втратити власну ідентичність та гідність, попри виклики, які ставить перед нами сучасний світ.

Коментарі (2)
  1. Roodtuhostro22.05.2024
    Ця пісня Артема Лоіка - як світло в темряві, яке нагадує, що навіть у моменти суму і смутку можна знайти яскраві фарби. Вибачай, Кузьма, і тонуть люди кораблі - це мелодія, що змушує задуматися про важливе і відчути кожне слово на повну.
  2. Tiditansio2.05.2024
    Ця пісня - меланхолійна картина, де слова Артема Лоіка розтоплюються, мов краплини дощу на вікні, переливаючи спогадами й емоціями. Як амбіверт, вона мене спокійно насичує й водночас збуджує, нагадуючи, що в мить найглибшої тиші можна почути найгучніший крик душі. Це не просто пісня, а стан умиротворення й вдохновлення, яке дарує неповторну хвилю емоцій. Дозвольте цим словам стати вітром, що понесе ваші думки у світ творчості та вільної душі
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!