Артем ЛоікВипливають На Берег І Збирають Свої Недокубки До Купки

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Випливають На Берег І Збирають Свої Недокубки До Купки

Пісня Артема Лоіка "Випливають на берег і збирають свої недокубки до купки" розкриває глибокі соціальні та особистісні проблематики. У перших рядках приспіву говориться про спроби втекти від реальності через забування, символізоване ла-ла-ла, яке може бути сприйняте як знак небажання чути і бачити оточуючу дійсність. Згадка про корпоратив, що має сподобатися високопосадовцям, критикує поверховість і лицемірство суспільних відносин.

У наступних рядках автор зображує образи "людей-кораблів", які тонуть у "океані-борделі", що може символізувати суспільство, загублене у власних пороках та відчуженості. "Випливають на берег і збирають свої 'недокубки' до купки" можна трактувати як спробу виживання та самоідентифікації у світі, де панують фальш і зрада. Люди намагаються врятувати хоч щось цінне (свої "недокубки"), прагнучи знайти стабільність і сенс.

Заключні рядки висвітлюють ідею відчаю та пошуку виходу, де головне питання стає не про виживання, а про знаходження способів "намутити скоро б лями", що вказує на спроби швидко заробити або знайти легкий шлях у складних обставинах. Це підкреслює загальну ідею втрати моральних орієнтирів та пошуку особистої вигоди в сучасному світі. Таким чином, пісня є рефлексією на теми самотності, втрати сенсу життя та критики суспільних норм.

Коментарі (1)
  1. Rabadiccont25.05.2024
    Ця мелодія нагадує мені тихі вечори біля моря, коли хвилі несуть з собою спокій і натхнення. Слухаючи її, відчуваю, як серце наповнюється теплом і оптимізмом. Музика, яка заспокоює і водночас дарує загадкову радість. Раджу всім зануритися в цей атмосферний світ звуків.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!