Артем ЛоікБро Закороти Мені Цей Приспів В Голові Ла Ла Ла

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Бро Закороти Мені Цей Приспів В Голові Ла Ла Ла

Текст пісні Артема Лоіка "Бро, закороти мені цей приспів в голові Ла-ла-ла" ніби занурює слухача у вир сучасного суспільства, де панують поверховість та зневага до особистості. Приспів, що лунає як заклик до забуття, символізує спробу втекти від реальності, де "королі" безжально "роздягають" людей, позбавляючи їх гідності та ідентичності. Це метафора суспільної байдужості та відчуженості, де важливість особистих цінностей знецінюється.

У другому абзаці пісня переходить до образу "океану-борделю", де "люди-кораблі" намагаються вижити серед загальної моральної розпусти та хаосу. "Недокубки", що збирають до купки, символізують уламки особистостей, які прагнуть знайти в собі сили відновитися та вистояти проти загальної бездушності. Це зображення боротьби за збереження власної ідентичності в умовах, що спонукають до відчаю та самознищення.

Заключний абзац говорить про нескінченний пошук виходу, про вічне прагнення до змін, що виражається через "намутить скоро б лями". Це відображає бажання вирватися з замкненого кола повсякденності та знайти сенс у житті, що лежить за межами зовнішньої байдужості та фальші. Артем Лоік через свою творчість закликає не здаватися, шукати свій шлях та вірити в можливість кращого майбутнього, незважаючи на всі випробування.

Коментарі (2)
  1. Titamoman13.08.2024
    Ой, тільки не ця пісня! Закоротіть мені це вухо, бо в голові вже лунає те "ла ла ла". Дивно, як одна мелодія може так лякати та одночасно пробуджувати любов до тиші. Мабуть, раціональною залишуся, але краще уникну прослуховування цього треку...
  2. Chwinarunprom23.04.2024
    Іноді, коли думки заплутуються як нитки у кишені, потрібна саме така пісня. Слухаю і відчуваю, як музика розплутує цей клубок. Дякую, Артеме, за промінчик світла у моєму темному настрої. Цей приспів лунає в мені, наче крила надії
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!