Артем ЛоікРоздягають Як Завжди Нас Голі Королі…

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Роздягають Як Завжди Нас Голі Королі…

Ця пісня Артема Лоіка відображає критику сучасного суспільства та його недоліки. Приспів звертає увагу на поверхневість та лицемірство, що часто проявляються у вигляді банальних розваг на корпоративах, де важливі особи вдають, що цінують прості задоволення, але насправді за цими діями стоять корисливі інтереси. "Роздягають як завжди нас голі королі" може символізувати, як владні структури маніпулюють звичайними людьми, використовуючи їх для власних цілей, не зважаючи на їхні потреби чи почуття.

У другому куплеті йдеться про байдужість та самотність людей, які потрапили у вир соціальних проблем і морального занепаду, який у пісні символічно називається "океаном-борделем". Фраза "не хочеться тонути з отими непотрібними людьми-кораблями" відображає бажання вирватися з цього кола, не бути частиною системи, яка змушує людей відчувати себе безвартісними чи зайвими. Згадка про "намутить скоро б лями" вказує на спроби людей знайти швидке, але часто недалекоглядне рішення своїх проблем, шукаючи легкі шляхи до успіху чи визнання.

Загалом, пісня носить глибокий соціальний підтекст, критикуючи поверховість суспільних відносин, самотність і відчуженість людей у сучасному світі, а також показуючи їхнє бажання змінити ситуацію, хоча і не завжди розуміючи, як це зробити правильно. Лоік використовує свою музику як засіб для висловлення незадоволення та заклику до роздумів про цінності та ідеали, які ми обираємо.

Коментарі (4)
  1. Concocourdo13.06.2024
    Дивовижне поєднання слів і ритму! Відчувається, ніби кожен рядок пронизує легкістю, а енергетика цієї мелодії заряджає з першої ж ноти. Незвичайний досвід, який викликає таємничу усмішку на обличчі, ніби розгадуєш старовинну загадку. Рекомендую всім, хто готовий до несподіванок!
  2. Faltodajin28.05.2024
    Що ж, чергова спроба розкрити новий хіт обернулась розчаруванням. Хоча я зазвичай не звертаю уваги на інтуїтивні відчуття, цього разу вони не підвели. Пісня "Роздягають як завжди нас голі королі…" викликала лише роздратування. Якщо все ж хочете скласти власну думку, можете скачати її тут. Чесно кажучи, варто було би знайти щось краще для розслаблення.
  3. Viecloslandca14.05.2024
    Увага! Ця пісня "Роздягають як завжди нас голі королі" Артема Лоіка — справжнє емоційне торнадо! Відчуйте кожне слово і скачайте її, щоб зануритися в світ інтуїтивної напруги і розбитих думок. Дозвольте музиці оголити ваші емоції
  4. Cacphowisfi24.04.2024
    Кожен рядок цієї пісні ніби відлуння у власних думках... Лоік майстерно грає на струнах душі, роздягаючи до сутності не тільки сценарії довкола, а й власні відчуття. Зненацька з'явилася пісня, яка змусила мене замислитись глибше. Вражаюче
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!