Dima Prokopov &Amp; MoiseiБо Нога Ворожа По Землі Ступає

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Бо Нога Ворожа По Землі Ступає

Пісня "Бо нога ворожа по землі ступає" у виконанні Dima PROKOPOV & Moisei відображає біль і втрату, які переживає український народ у часи війни. Лірика пісні занурює слухача у сумну атмосферу Різдвяної ночі, яка мала бути часом сімейного затишку та тепла, але затьмарена війною і втратами.

У першому абзаці розповідається про повернення солдатів додому в Різдвяну ніч. Вони приносять з собою не лише фізичні, але й емоційні рани. Заметіль і холод зовні контрастують з теплом і вечерею, яка чекає вдома. Описано їхнє повернення до сімей, які з нетерпінням чекають на них, але разом з ними приходить і сумна вість про тих, хто вже не повернеться.

Другий абзац висвітлює момент, коли сім'я запитує про відсутніх батьків, чоловіків, які впали героями на війні. Це викликає біль і сльози, адже війна забрала у них найрідніших. Ліричний герой згадує останні слова впавшого героя про необхідність любити Україну як рідну матір, що підкреслює безмежну жертовність та героїзм у боротьбі за свою країну.

В останньому абзаці розкривається образ родини, яка намагається зберегти традиції та святкування Різдва попри всі труднощі та втрати. Сльози матері, яка накриває на стіл, символізують глибоку скорботу, але й незламну віру в краще майбутнє. Пісня закінчується закликом помолитися за мир та єдність, підкреслюючи важливість збереження культури та традицій навіть у найтяжчі часи. Таким чином, пісня передає глибокі емоції та показує незламний дух українського народу, який продовжує боротьбу за свою свободу та незалежність.

Коментарі (1)
  1. Exelcatna18.05.2024
    Сьогодні знайшла новий трек, і хоч настрій не дуже, але щось у ньому зачепило. Ніколи не думала, що проста мелодія може так вплинути. Слухаю і наче трохи легше стає. Варто послухати, можливо, і вам зайде.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!