ZlotnytskyiЗнову Буду Пʼяним Пʼяним

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Знову Буду Пʼяним Пʼяним

Пісня "Знову буду п'яним п'яним" виконавця ZLOTNYTSKYI розповідає історію бурхливих стосунків між співаком та його коханою, яку він називає "королевою драми". Ця жінка відіграє в його житті роль, яка одночасно приваблює і руйнує, наповнюючи його серце страстю і болем. Вона є причиною його емоційних переживань, які змушують його вдаватися до алкоголю, щоб заглушити біль від їхніх взаємин.

У пісні виражена туга за обіймами коханої, незважаючи на те, що вони приносять лише біль і зрештою роблять його "п'яним". Алкоголь у цьому контексті символізує не лише буквальний втечу від реальності, але й емоційне сп'яніння від інтенсивності їхніх стосунків.

Згадка про ненависть до сліз і сварок, а також звернення до коханої з проханням припинити драматизувати, підкреслює бажання знайти спокій та гармонію у стосунках. Але навіть у цій боротьбі за спокій, співак визнає, що не потребує любові, яка приносить більше болю, ніж щастя, зокрема тієї, що нагадує йому про віскі.

В цілому, пісня передає складність любовних стосунків, коли пристрасть і біль існують поруч, а спроби врятувати себе від цього емоційного хаосу часто виявляються марними. Вона відображає внутрішню боротьбу головного героя між бажанням бути з коханою та необхідністю захистити себе від болю, який їх стосунки приносять.

Коментарі (3)
  1. Chaditeter13.08.2024
    Чесно кажучи, ця пісня більше схожа на спробу сховатися від власних почуттів за фальшивою енергією. Мелодія чіпляє, але слова викликають змішані емоції — наче намагаєшся втікти від чогось, але все одно залишаєшся на місці. Залишається тільки ревнувати, що комусь ця пісня, можливо, зможе допомогти. Цікаво, скільки ще таких втеч у Zlotnytskyi на думці?
  2. Anantosneo16.06.2024
    Вау, ця пісня "Знову буду пʼяним пʼяним" від ZLOTNYTSKYI наче відчинила двері в інший вимір. Вона така незвичайна, що від неї в голові виринають найсміливіші мрії, а душа наповнюється загадковою ейфорією. Відчуття просто ошеломлююче!
  3. Tiofuncfacmi29.05.2024
    Ця пісня "Знову буду пʼяним пʼяним" від ZLOTNYTSKYI – справжній виклик для вух. Вирішив скачати і дати шанс, може хоч якось допоможе впоратися з цією нав’язливою мелодією в голові. Хочеться зрозуміти, що ж в ній такого, що не дає спокою. Можливо, ця мелодія і підходить для тих, хто шукає натхнення в хаосі, але мій настрій зараз точно не для цього.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!