ZlotnytskyiВсю Душу На Шматки Нестримна Як Вода

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Всю Душу На Шматки Нестримна Як Вода

Пісня "Всю душу на шматки нестримна як вода" виконавця ZLOTNYTSKYI розкриває тему бурхливих, драматичних стосунків, які залишають глибокий слід на душі. В перших рядках автор описує жінку як "Королеву драми", що натякає на її схильність до перебільшення та створення конфліктів. Ця дама, водночас спокуслива і викликає біль, "розірвала серце" та "розвела в душі вогні", символізуючи емоційний хаос, який вона принесла в життя ліричного героя.

Згадка про "темні ночі" і стан, коли ліричний герой знову опиняється "п'яним від твоїх обійм", вказує на залежність від цих стосунків, попри всю шкоду, яку вони завдають. Це підкреслює суперечливість почуттів героя: з одного боку, вони приносять біль і страждання, а з іншого — неможливість відмовитися від цих відносин через сильну прив'язаність.

У другій частині пісні ліричний герой висловлює своє розчарування і втому від постійних сварок і драми. Він звертається до своєї коханої з проханням не плакати і зупинити цей виток емоцій, який він "так ненавидить". Згадка про "любов з присмаком віскі" та критика спроб жінки бути "інста-актрисою" розкриває бажання героя покінчити з фальшивістю та поверховістю у їхніх стосунках, прагнення до більш здорових та щирих емоцій. Пісня в цілому піднімає проблему токсичних відносин, де любов переплітається з болем, а залежність від "обійм" не дає можливості легко вирватися і почати все з чистого аркуша.

Коментарі (1)
  1. Wertdrawraso23.04.2024
    Коли думаєш, що вже ніщо не здатне здивувати, на тебе чекає ZLOTNYTSKYI з цією трекою! Це як підскочити з парашутом, але без парашута – відчуття дикарські. Навіть утома не стала на заваді, щоб не відчути цього потоку енергії. Вода невгамовна, а якщо вона ще й в душі — тримайтесь всі! Чекаю ще шедеврів
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!