VeraЗа Те Що Прокинулась Я За Те Що Дарує Життя

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - За Те Що Прокинулась Я За Те Що Дарує Життя

Пісня "За те що прокинулась я" у виконанні VERA є гімном подяки життю та всьому навколишньому світу. Вона передає глибокі почуття вдячності за кожен новий день, який дає можливість прокинутися і насолоджуватися життям. Лірична героїня співає про свою вдячність небу за життя, яке вона має, та сонцю за те, що воно приносить радість і розганяє печаль.

У пісні також йдеться про подяку за прості радості, які наповнюють кожен день – сміх у теплих ночах, безмежність ідей та зустрічі з добрими людьми. Автор висловлює свою готовність перетворювати негативне на позитивне, подібно до сенсея, що змінює мінус на плюс, цінуючи кожну можливість, яка перед ним відкривається.

На завершення, пісня торкається теми вічності та вдячності Всесвіту за час, подарований жити та залишити слід на землі. Це могутній вираз подяки за мелодію життя, яка торкається кожної душі, змушуючи її відчувати зв'язок з усім існуючим. Пісня VERA є виразом любові до життя, світла, яке вона бачить у кожному новому дні, і безмежної вдячності за всі його дари.

Коментарі (1)
  1. Tybattfenta18.04.2024
    Кожен раз, коли слухаю цю пісню, здається, що світанок триває вічно. VERA чарівно передала відчуття нового дня і нових можливостей, що чекають на нас за горизонтом. Як магічний еліксир, який наповнює серце світлом! Так тримати
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!