SkylerrА У Нас Взагалі Це Що

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - А У Нас Взагалі Це Що

Пісня "А у нас взагалі це що" виконавця SKYLERR виражає емоції розчарування та самоствердження. У перших рядках ми бачимо, як ліричний герой задається питанням про сенс кохання та відносин, які приносять більше болю, ніж радості. Авторка підкреслює своє бажання уникати зайвих емоційних потрясінь, наголошуючи на важливості самоповаги та незалежності.

У середині пісні з'являється ідея про непорозуміння між партнерами, де лірична героїня визнає, що їх сприйняття ситуації розходиться. Це підкреслюється її вирішенням не зважати на бажання іншої сторони, оскільки вона розуміє, що їх шляхи мають розійтися.

Кульмінацією пісні є осмислення того, що відносини не виправдовують себе, і лірична героїня готова рухатися далі. Вона вважає себе "хорошою дівчинкою", але не для свого партнера, і говорить про любов, яка не приносить їй задоволення. Закінчується пісня на позитивній ноті, де героїня знаходить силу забути колишнього у нових захопленнях, таких як вино і танці, символізуючи свободу та нові починання. Ця пісня - гімн незалежності від нездорових відносин і здатності знайти щастя в собі.

Коментарі (3)
  1. Scootaginboy26.05.2024
    Пісня непогана, але щось не дає спокою... Може, це її прихований зміст? Раджу слухати уважніше.
  2. Gutznildesub11.05.2024
    Хм, знаєш, навіть не сподівався знайти тут таку пісню! Ритм лине наче річка, прямо змушує забути про все і просто розслабитись. Монотонність? Та ні, це ж медитація для вух! SKYLERR, продовжуй у тому ж дусі, чекаю не менш крутих треків!
  3. Benchconsnili9.05.2024
    Дивно, але з кожним разом ця пісня звучить по-новому. Ніби з кожним прослуховуванням відкриваю щось своє, що раніше не помічала. Цікаво, скільки ще сюрпризів приховано в акордах SKYLERR? Здається, якщо слухати досить уважно, можна навіть вловити ритм мого настрою.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!