DibrovaЧерез Дощі І Кілометри Прийду У Сні Чи Наяву

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Через Дощі І Кілометри Прийду У Сні Чи Наяву

Текст пісні "Через дощі і кілометри прийду у сні чи наяву" виконавця DIBROVA відображає історію про глибоку відданість та любов, яка не знає перешкод. У першому абзаці пісні описується відчуття втрати та самотності, коли кохана особа далеко. Згадується, як важко знаходити сенс у повсякденних речах, таких як зорі в небі, коли поруч немає найважливішої людини.

У другому абзаці розкривається обіцянка знайти та повернути кохану людину, незалежно від перешкод, таких як великі відстані чи негода. Ця частина підкреслює готовність йти на все заради збереження зв'язку та повернення до коханої особи.

Третій абзац підсилює ідею спілкування та збереження почуттів через листи в Whats App, що символізує сучасний засіб підтримки зв'язку на відстані. Це вказує на бажання зберегти кожне слово коханої особи та вивчити їх на пам'ять, підкреслюючи глибину почуттів і прихильність.

В останньому абзаці пісні згадується мрія про спільне майбутнє, де кожен день починається з коханою особою, обійми та спільні сніданки. Це виражає надію на здійснення спільних мрій та обіцянок, що стануть реальністю, коли вони знову будуть разом. Пісня передає сильні емоції та впевненість у тому, що кохання долає будь-які перешкоди.

Коментарі (3)
  1. Brucnoncoran17.06.2024
    Здавалося б, чому ще більше мелодійної нудьги в моє життя? Але цей трек "Через дощі і кілометри прийду у сні чи наяву" від DIBROVA змусив мене задуматися, чи не зійшла я з розуму. Може, він і принесе свої чудеса... А поки що піду подрімаю
  2. Promernessound16.06.2024
    Ця пісня пробудила в мені ті спогади, про які я навіть не підозрював. Слухаєш і відчуваєш, як крізь дощі й кілометри до тебе простягається рука з минулого. Невже це сон чи реальність? Вражає до глибини!
  3. Formesehand19.05.2024
    Ця пісня "Через дощі і кілометри" від DIBROVA неначе відображає мою меланхолію. Не можу сказати, що слухати її - це приємно, але вона точно залишає слід у душі. Якщо хочете відчути те ж саме, скачайте і дайте собі шанс відчути всю глибину цієї мелодії. Мабуть, інколи корисно відчувати відразу, щоб потім знову знайти світло.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!