OstyІ Звідки Я Знав Що Тобі Берега Мало

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Звідки Я Знав Що Тобі Берега Мало

Пісня "І звідки я знав що тобі берега мало" виконавця OSTY розповідає про глибокі емоції, втрату та каяття. Ліричний герой звертається до коханої, яка "літала у снах і в них тонула", що символізує її бажання вирватися з реальності та занурення у свій внутрішній світ, ігноруючи спроби героя досягти її уваги та любові.

Герой висловлює своє розчарування та біль через нездатність бути тим, ким йому хотілося б бути для коханої – океаном, символом безмежності та глибини почуттів. Він розмірковує про свої обмеження та про те, як важко йому було визнати, що для неї цього було недостатньо. Фраза "і звідки я знав, що тобі берега мало" відображає його здивування та розчарування усвідомленням, що його зусилля та емоції були недостатніми для коханої.

В куплеті, де згадується про те, що "через троянду тече моя кров", можна вбачати алегорію жертви та болю, яку герой готовий витерпіти заради кохання, та перетворення їхньої історії з ідилічної вистави на болісне шоу. Це підкреслює драматизм і трагедійність відносин, де кохання змінюється на біль.

Закінчується пісня нотами невизначеності та відчаю, коли герой замислюється, чи зможе він або його кохана коли-небудь по-справжньому полюбити когось так, як вони любили одне одного. Весь текст пісні пронизаний глибокими емоційними переживаннями, вибаченнями та рефлексією про пройдений шлях і втрачені можливості відносин, що залишили незгойні рани на серці героя.

Коментарі (2)
  1. Enenwodo24.05.2024
    Оце так хіт! Ніколи б не подумав, що ця пісня може зарядити енергією на весь день. Давно не чув нічого настільки захоплюючого. Не гайте часу, варто скачати і насолоджуватись!
  2. Clersafdogsse21.05.2024
    Не знаю, як ви, але коли відчуваєш втому та занепокоєння, ця танцювальна бомба від OSTY справжній рятівний круг. Час скачати та поринути в ритми, щоб знайти свій берег!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!