Геля ЗозуляЗнаю Лише Я Яка В Того Ціна 

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Знаю Лише Я Яка В Того Ціна 

Пісня "Знаю лише я яка в того ціна" виконавиці ГЕЛЯ ЗОЗУЛЯ відкриває перед слухачем болючу тему розриву стосунків і спробу знайти в собі сили пережити цей складний період. Співачка висловлює свої почуття та переживання через образи та метафори, передаючи глибоку емоційну напругу.

У перших рядках тексту ми зустрічаємося з визнанням самотності та внутрішньої пустоти після розлуки з коханою людиною. "Щоби не було - загуло, я тепер одна" говорить про те, як героїня сприймає навколишній світ після втрати – все навколо здається глухим та байдужим. "Знаю лише я, яка в того ціна" підкреслює унікальність та глибину її почуттів, які незрозумілі та неоцінені іншими.

Подальші рядки "І на серці в мене бавовна, бавовна, бавовна" можуть символізувати легкість та порожнечу всередині героїні, яка контрастує з її невгамовними та невиліковними почуттями. Цей образ бавовни, що повторюється, може вказувати на спроби забути біль, згладити гострі кути переживань, але любов залишається "невгамовною" та "невиліковною".

Образ падаючої з неба зорі, що насправді виявляється літаком, може говорити про розбиті надії та ілюзії, які героїня хотіла б здійснити. Вона загадує бажання, мріючи про щасливе майбутнє, але реальність виявляється жорстокою та несподіваною. "Чи то доля була чи просто так" ставить під сумнів причини та сенс стосунків, що закінчилися.

У куплеті про "пролітаючі дні темноокі" і самотність, що обгортає героїню "через туман", відчувається глибока емоційна порожнеча та спустошеність. Вона кричить прощай крізь туман розставання, але отримує мовчазну відповідь, що лише підкреслює безнадійність та відчай її стану.

В цілому, пісня є виразом глибоких почуттів та переживань людини, яка намагається впоратися з втратою кохання, шукаючи в собі сили пережити біль і знайти дорогу до власного "я" після розриву. Це розповідь про біль, самотність, невиліковну любов та водночас про силу духу, що дозволяє не здаватися навіть у найтяжчі часи.

Коментарі (1)
  1. Ylmadeti31.05.2024
    Така мелодія, що неначе занурюєшся у власні думки, допомагає знайти спокій у серці, навіть коли навколо все напружено. Вона як таємниця, відома лише тобі. Рекомендую послухати.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!