XsergoНабирав Разів Десять Не Доступний Абонент

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Набирав Разів Десять Не Доступний Абонент

Текст пісні "Набирав разів десять не доступний абонент" виконавця XSERGO занурює слухача в атмосферу зимової меланхолії та невідповідної любові. Описуючи сценарій, де ліричний герой намагається зв'язатися з коханою особою, але безуспішно, пісня передає відчуття відчаю та самотності. Снігопади стають метафорою охолодження відносин, а біла зима символізує пустку та віддаленість.

Ліричний суб'єкт використовує образ снігопадів, щоб підкреслити повторюваність своїх спроб досягти коханої особи - як він знову і знову іде повз її вікно, сподіваючись на якийсь знак уваги або можливість побачення. Ця безвихідь підкреслюється через використання фрази "набирав разів десять - не доступний абонент", що вказує на спроби ліричного героя зв'язатися з коханою, які закінчуються невдачею.

Слова про те, що кохана персона вважає його любов неважливою та віддаленою, як місяць на небі, додають глибини емоційному стану героя. Він постає перед нами зламаним і відчайдушним, хтось, хто готовий боротися за своє почуття, незважаючи на безліч перешкод і відсутність взаємності. Пісня завершується нотою розчарування та прийняття неминучого, підкріплюючи загальну атмосферу втраченої надії та нерозділеної любові.

Коментарі (3)
  1. Aloneror29.05.2024
    Вже вкотре намагаюся додзвонитися, але чомусь завжди недоступний... Слухаючи "Набирав разів десять не доступний абонент" від XSERGO, відчуваю, як музика ніби розділяє мій стан і підтримує в моменти, коли здається, що всі зв'язки обірвані. І попри болючість ситуації, в кожній ноті знаходжу натхнення рухатися далі. Дякую за це емоційне перезавантаження!
  2. Inalecprof20.05.2024
    Ця пісня пробирає до кісток. Відчуття, наче ти в лабіринті дзвінків, а вихід з нього невідомий. Слухаю і наче занурююся в свої страхи, але водночас не можу зупинитися. Вона така ж кольорова, як і моя уява, проте залишає по собі гіркий присмак реальності. Не для слабкодухих.
  3. Galhemulmi19.05.2024
    Я тут трохи втомився від світу і голод дає про себе знати, але пісня "Набирав разів десять не доступний абонент" від XSERGO якось зачепила мене своєю загадковістю. Хтозна, можливо, варто її скачати і додати до своєї колекції? Хто знає, може, вона допоможе розібратися в усіх цих абонентах...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!