StasyaНі Не Сплю А Бачу Це На Яву

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ні Не Сплю А Бачу Це На Яву

Пісня "Ні, не сплю, а бачу це на яву" виконавиці STASYA занурює слухача в атмосферу інтимної близькості та глибоких емоційних переживань. Лірична героїня описує моменти щирої близькості з коханою людиною, ділячись відчуттями радості та єдності. Образи босих пробіжок під дощем та спільного відпочинку в місті символізують легкість буття та повну гармонію між закоханими.

У другій частині пісні висловлюється туга за втраченою близькістю, спогади про спільно пережиті моменти, які залишили в серці незабутній слід. Згадки про "обпалені дороги", "дні недоспані" та "тривоги" розкривають глибину переживань героїні, її бажання знову знайти ту саму інтимність та спокій поруч з коханою людиною. Висловлюється надія на зустріч, на можливість обійняти один одного і відновити втрачену близькість.

Заклик до коханої людини "Прийди, я обійму" та зізнання "ти той, ким я живу" підкреслюють глибоку емоційну прив'язаність героїні до своєї половинки, її готовність пробачити минуле та рухатися далі разом. Пісня закінчується на позитивній ноті, підкреслюючи, що героїня не спить, а бачить своє щастя наяву, вірячи в можливість відновлення гармонії у стосунках. Це історія про силу любові, здатну пережити розлуки та випробування, залишаючи в серці лише надію на щасливе майбутнє разом.

Коментарі (4)
  1. Subscellnachay15.06.2024
    Ця пісня - як примарний сон, що навіть у реальності не запам'ятаєш. Але якщо хочете випробувати свою увагу, спробуйте скачати і прослухати "Ні не сплю а бачу це на яву" від STASYA. Може, вам пощастить більше, ніж мені.
  2. Flamperdeoprop13.06.2024
    Такий день, коли на душі сумно, але сил вистачає, щоб триматися. Пісня STASYA "Ні не сплю а бачу це на яву" точно підходить під цей настрій. Її потрібно обов'язково слухати або навіть завантажити, щоб завжди була під рукою. Навіть у моменти байдужості, вона торкає серце. Скачати і слухати можна тут!
  3. Reksresresad22.05.2024
    Ніколи б не подумав, що музика може так глибоко торкнутися моєї душі і одночасно розпалити вогонь всередині. Це справжнє мистецтво, яке знає, як відгукнутися в кожному з нас. Варто лише закрити очі і відчути всю силу емоцій. Обов'язково до прослуховування!
  4. Wreslinvape14.05.2024
    Зайшла на сторінку, думала просто послухати щось новеньке, а тут натрапила на "Ні не сплю а бачу це на яву" від STASYA. Мелодія така, що навіть розчарування відходить на другий план. Хочеться закрити очі і уявити себе в іншому світі, де немає втоми і все можливе. Супер трек для тих, хто потребує трошки музичного піднесення у цей момент. Рекомендую всім, навіть коли настрій не на висоті
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!