MaeveТи Горда І Одна Між Вами Сотні Слів

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Горда І Одна Між Вами Сотні Слів

Пісня виконавця MAEVE "Ти горда і одна між вами сотні слів" описує історію нерозділеного кохання та невисловлених почуттів між двома людьми. У першому куплеті розповідається про жінку, яка так і не змогла зізнатися у своїх почуттях до чоловіка ("Ти так і не сказала 'Люблю!'"). Час пройшов, і вже немає можливості це зробити, оскільки момент втрачено і вогонь кохання погас.

У наступних рядках автор підкреслює віддаленість і відсутність зв'язку між героями пісні ("Між вами тишина"). Жінка залишається сама зі своєю гордістю та невисловленими словами, які могли б змінити їхні взаємини.

З іншого боку, чоловік також не зміг відкрити своє серце і зізнатися в почуттях, що призводить до його назавжди відходу. Ця взаємна нездатність поділитися своїми емоціями створює непереборну прірву між ними.

У фінальній частині пісні жінка все ще не може вимовити слова кохання, а відстань між ними лише зростає. Але є натяк на те, що з часом вона зможе рухатися далі, знайти нове кохання і забути про минулі обіцянки та невикористані шанси.

Пісня відображає біль втрачених можливостей і важливість висловлювання своїх почуттів до того, як стане занадто пізно. Вона розповідає про складність людських взаємин, гордість, яка часто стає перешкодою для кохання, і про те, як важливо не залишати невисловлене важливе слово "люблю".

Коментарі (2)
  1. Paupinlisa27.05.2024
    Зайшов послухати щось нове, але ця пісня залишила мене з відчуттям, наче загубився у лабіринті порожніх слів. Невже загадковість може бути такою виснажливою?
  2. Slicutperri10.05.2024
    Ця пісня немов промінчик світла у сірому світі, заряджає енергією! Скачати її - значить зберегти маленьке диво собі на все життя. Ці слова просто летять у душу, спасибі MAEVE!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!