Runa, KasnauskasТо Не Твоя Вина Будь Проклята Війна

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - То Не Твоя Вина Будь Проклята Війна

Пісня "То не твоя вина, будь проклята війна" виконавців RUNA та Kasnauskas є зворушливим і глибоко емоційним музичним твором, який порушує тему війни та її руйнівного впливу на людські стосунки. Через лірику пісні простежується глибока скорбота та надія на зустріч, висловлюється підтримка та розуміння до тих, хто змушений розлучитися з близькими через військові конфлікти.

У першому куплеті та приспіві звернення йде до коханої особи, до якої автор пісні не може повернутися через війну. Він закликає не плакати та обіцяє повернутися, підкреслюючи, що розлука не є їхньою виною. Війна, як згубна сила, що вносить розбрат та страждання, стає головним антагоністом у творі.

Другий куплет нагадує про щасливі моменти, проведені разом, та про мрії, які були перервані війною. Спогади про спільне минуле виступають як психологічна опора, що допомагає пережити розлуку. Автор висловлює непохитну віру в те, що думки про кохану допомагають йому залишатися сильним і зберігати надію на майбутнє возз'єднання.

У заключному розділі пісні виражається прокльон війні та заклик не забувати одне про одного, незважаючи на фізичну відсутність. Обіцянка повернутися "коли кінець" слугує зобов'язанням перед коханою особою та символом надії на кінець війни та відновлення звичного життя.

Таким чином, пісня є емоційним зверненням до теми війни, любові, розлуки та надії. Вона відображає біль втрати та силу любові, яка допомагає пережити найтяжчі випробування. Лірика пісні підкреслює, що незважаючи на всі випробування, важливо зберігати любов, надію та віру в краще майбутнє.

Коментарі (2)
  1. Ondegaci18.06.2024
    Ну і трек! Слухала на одному подиху, аж не віриться, що можна скачати безкоштовно. "То не твоя вина будь проклята війна" RUNA та Kasnauskas створили щось неймовірне!
  2. Reasdocksoftcha17.05.2024
    Ця мелодія пронизує до глибини душі, викликаючи шквал емоцій. Відчуваєш, як кожна нота лягає на серце, змушуючи задуматися про те, що насправді важливо. Це як крик душі, який неможливо ігнорувати. Саме те, що потрібно, коли здається, що світ навколо валиться. Дякую за цей витвір!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!