Артем ЛоікНас Накривали Вибивали Підари А Ми У Тому Пеклі По Окопам Чули Твій Амінь

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Нас Накривали Вибивали Підари А Ми У Тому Пеклі По Окопам Чули Твій Амінь

Текст пісні Артема Лоіка розповідає про важкі та болісні переживання солдата в умовах війни. Він веде мову про жахливі випробування, які довелося пережити на фронті — обстріли, життя в окопах, небезпеку, що постійно висить над головою. Ці слова передають внутрішній світ бійця, його страхи та надії.

У пісні відчувається глибока зв'язок солдата з його коханою, яка стає для нього талісманом та опорою, навіть будучи далеко від нього. Її любов і молитви надають йому сили вистояти і повернутися додому. Солдат висловлює подяку своїй коханій за її непохитну віру та підтримку, які допомогли йому вижити.

Пісня також висвітлює тему внутрішньої сили та віри в перемогу. Солдат розповідає про своє бажання вижити заради коханої, про його мрії повернутися додому. Вона є свідченням незламності духу воїна, який, незважаючи на всі труднощі, зберігає надію і віру в краще майбутнє. Це історія про любов, відвагу та непереможний дух людини перед обличчям війни.

Коментарі (2)
  1. Favpoovoudee29.05.2024
    Ця пісня ніби квітка, що проросла крізь асфальт. У депресивному стані вона нагадала мені про смиренність і внутрішню силу, яку ми іноді забуваємо шукати. Артем Лоік, дякую за цю кольорову крапку у сірому дні.
  2. Sulbodace21.04.2024
    Ця пісня наче відображає справжні емоції та переживання, проникає глибоко в душу. Вражаючий текст і виконання Артема Лоіка дозволяють по-новому поглянути на болючі моменти, надаючи їм особливого значення та сили. Вона змушує задуматись про важливість моменту, підтримки та єдності в складні часи. Велика робота, яка не залишає байдужим
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!