DubkyПамʼятаю Як Тримав Тебе За Руки Може Було Сном А Як Його Забути

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Памʼятаю Як Тримав Тебе За Руки Може Було Сном А Як Його Забути

Текст пісні, яку виконує DUBKY, відображає глибокі емоційні переживання та суперечливі почуття, що виникають у стосунках, коли одна сторона відчуває невпевненість у взаємності своїх почуттів. У перших рядках пісні автор зізнається у своїй любові, але одночасно відчуває, що об'єкт його почуттів не відповідає йому взаємністю. Фраза "А ти мене не любиш-не любиш Любиш-не любиш" підкреслює цю невизначеність та коливання між надією та розчаруванням.

У наступних рядках виконавець говорить про свою готовність віддати все заради коханої особи, використовуючи образи "зриваю квіти" як символ жертовності та бажання зробити все для щастя коханої. Однак, незважаючи на всю свою пристрасть та готовність до відданості, автор все ще стикається з відчуттям невпевненості та страхом бути не прийнятим.

Образ "зберу тисячі фраз І купу літер" символізує спроби висловити свої почуття через слова, прагнення знайти ідеальний спосіб заявити про свою любов. Та попри всі зусилля, постає питання – чи достатньо цього для того, щоб кохана особа відчула й зрозуміла глибину його почуттів.

Заключна частина пісні розкривається через емоційний вигук "ооо-ооо-ооо кохаю-кохаю", що є вираженням сильних почуттів, які переповнюють автора. Це кульмінаційний момент, який підсилює всю силу й відданість його любові, але разом з тим знову повертає нас до питання взаємності цих почуттів. Фраза "а ти?" в кінці ніби залишає відкритим питання, чи поділяє кохана ці почуття, чи здатна вона відповісти тією ж мірою любові. Таким чином, пісня є вираженням глибокої любові, сповненої надій та сумнівів, та пошуку відповіді на вічне питання про взаємність почуттів.

Коментарі (3)
  1. Bisacromplin17.06.2024
    Слухаю цю мелодію і відчуваю, як час зупиняється, огортає мене легка ностальгія і спокій. Хочеться просто закрити очі і залишитися в цих почуттях трохи довше. Дякую за ці емоції.
  2. Pricasanwhir16.06.2024
    Скачати чи не скачати... Як же ж так! Пісня DUBKY "Пам'ятаю як тримав тебе за руки може було сном а як його забути" нагадала мені про те, що сни можуть бути важливими. Чи варто завантажити? Потрібно подумати!
  3. Webrawalma21.05.2024
    Ця мелодія ніби занурює в атмосферу снів, де все здається реальним. Відчувається легка ностальгія за тим, що може ніколи не траплялося, але так важко забути. Варто слухати, навіть якщо не в найкращому самопочутті. Хтозна, можливо, це і є ліки від буденності?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!