SestraЦе Все Була Така Красива Гра 

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Це Все Була Така Красива Гра 

Пісня "Це все була така красива гра" від SESTRA відображає глибокі емоції та переживання, що супроводжують складні стосунки. Використання образу океанів у інших світах на початку пісні натякає на величезну, але водночас віддалену любов, яка існує між двома людьми. Автор пісні розповідає про втрачену любов, яка надихала його, давала крила, але тепер залишила лише порожнечу, символізовану серцем, яке "вже не бʼється".

У пісні йдеться про прощання, коли одна сторона вже "давно в дорозі", залишивши лише ключі "під ковриком на порозі", що символізує кінець спільного шляху та готовність рухатися далі. Слова "Світ без тебе - це значить, що я тут випадково" відображають відчуття втрати сенсу без коханої людини, а фраза "не зрозуміли один одного" підкреслює непорозуміння та розбіжності, які часто стають причиною розставань.

Фраза "Я люблю тебе тобі на зло" висловлює складні почуття, коли любов існує навіть попри образи та розчарування, стаючи майже викликом долі. Вона демонструє, як любов може перетворитися на біль, коли вона не взаємна, але все одно залишається сильною і непохитною. В кінці пісні повторення "не повезло в любові" наголошує на трагічності ситуації, коли зусилля, емоції, і сподівання не призводять до бажаного результату в стосунках. Пісня стає виразом глибокої особистої історії, що знаходить відгук у серцях багатьох слухачів, які зіткнулися з подібними випробуваннями у своєму житті.

Коментарі (2)
  1. Gagadisu22.05.2024
    Вирішила скачати цю пісню від SESTRA, хоч і відчуваю нервозність, бо тут такий гучний ритм! Але, не можу не відзначити, наскільки мене вразила ця "красива гра". Моя сензитивна натура просто завмерла від здивування!
  2. Consgevirca4.04.2024
    Під цими нотами криється цілий світ емоцій, що змушує забути про голод та навіює задум. SESTRA майстерно передає красу та глибину гри, в яку ми всі колись грали. Ця пісня - як згадка про те, що найгарніше в нашому житті часто лише ігри. Прислухаюсь до кожного акорду, і в моїй душі розквітає страсть, огортаючи циклотимічні настрої м’яким світлом. "Це все була така красива гра" - не просто слова, а відлуння наших найпотаємніших почуттів. Як добре, що є музика, яка дозволяє нам відчути та пережити це знову. Bravo, SESTRA!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!