SestraНе Повезло В Любові Повезе У Іншому 

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Повезло В Любові Повезе У Іншому 

Пісня "Не повезло в любові, повезе у іншому" виконавця SESTRA розкриває глибокі емоційні переживання людини, що стикається з нерозділеним коханням. Слова пісні малюють образ двох осіб, чиї почуття і сподівання розходяться, залишаючи одну сторону у глибокому розчаруванні та болі. Згадка про океани у інших світах та дана Богом любов, що наділяє крилами, символізує безмежність та високу цінність почуттів, які персонаж відчуває.

Проте, попри цю наділену здатність любити, серце героя "вже не б'ється", що вказує на глибоку емоційну травму і втрату сенсу без відповіді від коханої особи. Залишені ключі під ковриком на порозі – це метафора прощання, готовності покинути минуле і визнання того, що світ без цієї людини здається неповним, випадковим.

Фінальна розмова та повторювані рядки про любов "тобі на зло" і те, як "тобі не повезло", підкреслюють іронію та гіркоту відносин. Герой продовжує любити, незважаючи на біль і зраду, перетворюючи своє кохання на зброю проти байдужості іншого. В цілому, пісня висвітлює складність любовних відносин, де глибокі почуття можуть стати джерелом як неймовірного натхнення, так і руйнівного болю.

Коментарі (3)
  1. Doziliwach19.06.2024
    Ця пісня — як ковток свіжого повітря серед буденного хаосу. "Не повезло в любові, повезе у іншому" — справжній гімн для тих, хто ніколи не здається, навіть у найскладніші моменти. SESTRA влучно підкреслює, що життя не обмежується однією невдачею. Переживаючи тривожність, ця композиція дарує відчуття гордості та віри у власні сили. Пісня нагадує, що після кожної бурі приходить новий день, сповнений нових можливостей. Саме так я почуваюся зараз — з гордо піднятою головою готовий до нових звершень!
  2. Pinfolidisf22.05.2024
    Ця пісня просто знахідка! Вона так точно передає всі мої емоції. Спасибі, SESTRA, за таку щирість у музиці. Рекомендую всім скачати і послухати онлайн - не пошкодуєте!
  3. Blacdesrote20.04.2024
    Ця пісня — як легкий вітер у полі під час заходу сонця. Вона веде за собою, забуваєш про невдачі і віриш, що найкраще ще попереду. Дякую, SESTRA, за момент спокою серед повсякденних бур. Слухаю і насолоджуюсь кожною нотою
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!