Xxv КадрТа Чого Робити Не Треба

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Чого Робити Не Треба

Пісня "Та чого робити не треба" від виконавця XXV кадр носить в собі критичний підтекст щодо суспільних очікувань та нав'язування стандартів. Артист висловлює протест проти того, що інші люди намагаються диктувати йому, як жити, що робити, та якими цінностями керуватися. Фраза "Ні, не треба! Ні, не треба! Ні, не треба! Шо? Казать, шо мені треба!" повторюється як мантра, яка відкидає чужі спроби контролювати його життя та вибори.

У другому абзаці пісні мовиться про внутрішній конфлікт та соціальний тиск, що змушує людину постійно прагнути бути кращою, слідкувати за модними тенденціями та зберігати певний образ, навіть якщо це йде врозріз із її справжніми бажаннями. "Маю бути, наче сонце серед неба Маю стати першим, маю вбити его" - ці рядки відображають суспільну вимогу до успіху та самовдосконалення, яке часто призводить до внутрішньої боротьби та невдоволення собою.

В останніх рядках пісні артист задається питаннями про причини своїх емоційних станів та відсутність голосу в ситуаціях, коли потрібно висловитися. Це підкреслює важливість автентичності та самовираження в контексті соціальних очікувань та тиску. Закінчується пісня роздумами про неавтентичність та крадені образи, що є результатом сліпого слідування чужим ідеалам, замість того, щоб знаходити власний шлях та голос у цьому світі. Пісня закликає до самодостатності, внутрішньої свободи та відкидання нав'язаних ззовні стандартів.

Коментарі (1)
  1. Getmirensmet18.06.2024
    Слухаючи цю пісню "Та чого робити не треба" від XXV кадр, зловила себе на думці, що це наче звуковий маніфест проти банальності. Відчуття трохи дивні, але якась вдячність розливається по серцю, наче знайшла новий саундтрек для власних відчуттів. Цікаво, чому так механічно дійшло до смущення? Може, в цьому і є суть музики — змусити задуматися про свої емоції?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!