ХасЦе Далеко Не Львівський Пітер Пен

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Це Далеко Не Львівський Пітер Пен

Пісня "Це далеко не львівський Пітер Пен" виконавця ХАС занурює слухача в реалії далекі від дитячих казок і невинності. На початку пісні автор відразу попереджає, що розповідь буде не для дітей, адже зміст її виходить за рамки простих історій про Пітера Пена або "Маленького принца". Ця пісня – про зраду найближчих, де друг і брат можуть продати, і про внутрішню боротьбу, де кожен сам для себе є водночас і царем, і катом.

У наступних рядках описується шлях від злиднів до багатства, від балеток із дірками до золотих карт, і від передозувань до лікування в лікарнях. Це шлях втрат, розчарувань і самотності, навіть коли здається, що весь світ у твоїх ногах. Автор говорить про складність знайти себе, коли ти водночас і диктатор, і клоун у своєму житті, і коли все життя може поміститися в один рюкзак.

Згадується самотність, яка не покидає навіть на піку популярності, коли ти на сцені, і твоя автобіографія стає бестселером. В такий момент, коли здається, що ти повинен відчувати себе визнаним і успішним, кожен подих здається нікчемним. Так автор показує, що слава і успіх не завжди приносять щастя і задоволення. Це історія про складний шлях пошуку себе, про втрати і про те, як важко знайти справжній сенс у житті, коли навколо – лицемірство і самотність.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!