Юлія Донченко MaximaЗа Синім Би Морем Милого Знайшла Живого Б Любила Другу Б Задушила

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - За Синім Би Морем Милого Знайшла Живого Б Любила Другу Б Задушила

Пісня "За синім би морем милого знайшла, живого б любила, другу б задушила" виконавця Юлія Донченко Maxima розкриває драматичну історію молодої жінки, яка переживає глибокі емоційні терзання через кохання. Вона знайшла своє щастя за синім морем, але це щастя виявляється трагічно недосяжним. Пісня зображує її готовність на все заради любові, навіть на самопожертву, підкреслюючи силу її почуттів та глибину страждань.

Лірична героїня пісні стикається з дилемою між вірністю коханому, якого вона знайшла далеко від дому, та реальністю, в якій вона змушена жити. Цей внутрішній конфлікт відображається в її готовності "живого б любила, другу б задушила", що символізує її глибоку прив'язаність та водночас безвихідь її ситуації. Її кохання переповнене болем та жертвами, підкреслюючи трагедію невідповідного чи неможливого кохання.

У цій пісні відчувається глибока ностальгія та туга за втраченим щастям, яке здається таким близьким, але водночас недосяжним. Лірична героїня звертається до Бога з проханням про долю та розуміння своєї болі, шукаючи втіхи та сенсу в своєму стражданні. Вона як пташка, що шукає своє місце в світі, але замість співчуття зустрічає лише осуд від оточуючих.

Пісня ставить питання про справедливість долі та про те, чи є вина у коханні, що приносить стільки болю. Лірична героїня намагається знайти відповіді, борючись зі своїми почуттями та суспільними нормами. Вона втілює образ жінки, що зіткнулася з непростим вибором між особистим щастям та прийняттям у суспільстві, демонструючи безмежність та трагізм людських емоцій.

Коментарі (4)
  1. Ligthjurpasscudd19.06.2024
    Друзі, ця пісня від Юлії Донченко Maxima — справжній феєрверк емоцій! Таке враження, що вона створена для того, щоб розбудити ваші найглибші почуття. Не пропустіть шанс зануритися в цей захоплюючий музичний світ. Пісню можна скачати безкоштовно і насолоджуватись у будь-який час. Слухайте, дивуйтеся, захоплюйтесь!
  2. Ritegedbard18.05.2024
    Оце так знахідка! Навіть у стресові моменти важливо залишатися на гребені хвилі. Цей трек ніби промінь сонця серед сірого дня, оживляє і дарує відчуття сили. Раджу всім, хто відчуває тиск, зануритися у ці мелодії, це справжня терапія!
  3. Mocmuhonens17.05.2024
    Ця мелодія ніби переносить мене в інший вимір, де серце співає разом з хвилями моря, а думки кружляють у мрійливому танці. Справжнє відкриття для душі. Рекомендую послухати!
  4. Gravinetda4.04.2024
    Завжди шукала щось, що відгукується в душі, як ехо посеред ночі. І ось, "За синім би морем..." від Юлії Донченко Maxima - це саме те. Ця пісня - як маяк у темряві, що несе надію та зігріває серце. Мелодія б'є ключем, а слова зачаровують, мов старовинний заклинання. Вона викликає бурю емоцій, залишається в думках і надихає цінувати моменти, які ми маємо. Живіть, любіть і не шкодуйте про "другу", яку задушили, адже в кожній жарті лише доля правди!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!