Юлія Донченко MaximaЯкби То Далися Орлинії Крила

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Якби То Далися Орлинії Крила

Текст пісні "Якби то далися орлинії крила" виконавця Юлія Донченко Maxima торкається глибоких і болючих тем: невинної любові, втрати, сирітства, та боротьби за щастя. У цій пісні розповідається про молоду дівчину, яка втратила своїх батьків і залишилася сама у великому світі. Її життя порівнюється з пташкою, що змушена боротися за виживання в далекому краю, де інші можуть її засміяти чи відштовхнути.

Дівчина полюбила "козацькії очі", що символізує її кохання до хлопця, можливо, з козацького роду, але ця любов приносить їй не тільки радість, але й страждання. Вона стикається з питанням, чому вона, будучи сиротою, має страждати за свої почуття, за свою щиру любов.

Пісня піднімає питання про долю, про Божу волю, та про те, як несправедливо іноді розподіляються випробування між людьми. Вона висловлює сподівання, що вищі сили можуть змилосердитися і подарувати дівчині кращу долю, щоб вона могла вільно літати високо, як голубка, яка, не дивлячись на всі труднощі, все ще здатна знайти своє щастя та спокій.

Пісня є метафорою боротьби між любов'ю і втратою, між самотністю та пошуком прийняття, підкреслюючи, що навіть у найтемніші моменти життя є надія на світло, на краще майбутнє. Це заклик не втрачати віру, попри всі негаразди та випробування.

Коментарі (6)
  1. Lostolesli23.08.2024
    Знову щось із серії "послухай раз і забудь". Занадто передбачувано, як у тих давніх баладах, де все вже зрозуміло з першої ноти. Час переключитись на щось більш захопливе.
  2. Unrannoihis14.06.2024
    Завжди мріяв про таку мелодію, яка зможе занурити мене в неймовірний танцювальний настрій! Слухаю "Якби то далися орлинії крила" від Юлії Донченко Maxima і відчуваю, як кожен звук підштовхує до руху. Завантажити цей шедевр — просто must-have для моєї колекції!
  3. Diegabecomp26.05.2024
    Сьогоднішній день наповнений натхненням, але напруга потребує розрядки. Відкрила для себе Юлію Донченко Maxima і її пісню "Якби то далися орлинії крила" — це саме те, що мені було потрібно. Мелодія зачаровує, слова піднімають дух. Обов’язково треба скачати і слухати, коли потребуєш піднесення!
  4. Rarrusttefis25.05.2024
    Як це приємно знайти щось таке особливе, що пробуджує в тобі відчуття польоту і водночас змушує трохи червоніти від захвату. Хочеться слухати і відчувати кожну ноту, навіть якщо душа зараз на межі зриву. Це точно варто твоєї уваги!
  5. Coafodassret23.05.2024
    Незабутнє відчуття свободи і польоту душі! Від цієї мелодії на серці стає тепліше, а в очах з'являється блиск. Слухаючи, відчуваєш, як світ навколо розквітає новими барвами. Просто насолода для душі!
  6. Perrentklinob10.05.2024
    Це саме те, що потрібно, щоб трохи підняти настрій у сірі дні. Нічого зайвого, просто залишаєшся наодинці з музикою, яка ніби намагається витягнути тебе з апатії і змусити рухатися у ритмі. Подивись, навіть у такий час можна знайти моменти для маленьких радощів. Так тримати
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!