Тнмк Faet. Світлана РойзКрокуй До Укриття

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Крокуй До Укриття

Пісня "Крокуй до укриття" Світлани Ройз, створена у співпраці з гуртом ТНМК, є своєрідним терапевтичним інструментом для дітей під час повітряних тривог. Основна мета цієї пісні - допомогти дітям впоратися з тривогою та панікою, направити їхню увагу на позитивні дії. Завдяки простим і зрозумілим інструкціям, які подаються у формі гри, діти можуть відволіктися від страхів і зайнятися діями, що допомагають зняти стрес: контролювати дихання, рухатися, відчувати своє тіло та випити води.


Пісня не тільки нагадує про важливість йти до безпечного місця під час сигналу тривоги, але й надає новий сенс цьому звуку, підкреслюючи, що сирени означають роботу ЗСУ для захисту. Використання дієслів замість прислівників у тексті пісні сприяє зменшенню збудження лімбічної системи, що допомагає дітям залишатися спокійнішими.


Ідея створення пісні народилася у Світлани Ройз як відповідь на потребу в простому, але ефективному інструменті для дітей. За короткий час після запису курсів для вчителів, вона звернулася до Олександра Сидоренка (Фоззі) і Олега Михайлюти (Фагот), які швидко створили музику та виконали пісню.

Коментарі (2)
  1. Lencatazlets16.06.2024
    Поки мої думки літають, як паперові літачки, ця пісня стає ніби прихистком для душі. Вона, наче тихе заспокійливе притулок в центрі буремного світу. Дякую за цей музичний дарунок!
  2. Inrohossing5.06.2024
    Неочікувано знайшов тут мелодію, яка врівноважує мої емоції навіть у найважчі моменти. Відмінний спосіб перетворити роздратування в гармонію! Раджу всім спробувати.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!