Dakhabrakha Feat. Максим БережнюкКроковеє Колесо

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Кроковеє Колесо

Пісня "Кроковеє колесо" у виконанні гурту DakhaBrakha та Максима Бережнюка є сучасною інтерпретацією української народної пісні. У центрі композиції — образ колеса, яке символізує круговерть життя та час, що постійно рухається вперед. Пісня описує колесо, що стояло вище тину і багато бачило, наголошуючи на змінах і подіях, які воно спостерігало.


Текст пісні також торкається теми розлуки та чекання. В одному з куплетів йдеться про те, як за колесом стежить трава, коли хтось від'їжджає, підкреслюючи сум і надію на повернення. Зелена трава та весела діброва, з іншого боку, символізують радість і життєву силу, яка приходить разом із поверненням коханої людини.


Таким чином, "Кроковеє колесо" втілює в собі глибокі фольклорні мотиви, поєднуючи елементи традиційної культури з сучасним музичним виконанням, створюючи атмосферу стародавніх обрядів і життєвих циклів.

Коментарі (2)
  1. Dabcorutva5.06.2024
    Можливо, музика і здатна відволікати від смутку, але не цього разу. Це як подорож у меланхолію, з якої не хочеться повертатися. Всі відтінки моєї душі відгукуються на цей звук. Якось занадто знайомо...
  2. Erurithbren4.06.2024
    Ця пісня - мов коловорот емоцій, що захоплює душу. Кроковеє колесо крутиться, розпалюючи в мені полум'я натхнення, але й піднімає хвилю внутрішнього конфлікту. Ревнощі та етика сплітаються в незвичний танець, що залишає незабутній слід. Чарівна комбінація голосу Dakhabrakha та флейти Максима Бережнюка створюють щось неймовірне!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!