Sanna Feat. Олег Собчук (Скай)Іду На Січ

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Іду На Січ

Пісня «Іду на Січ» у виконанні SANNA та Олега Собчука з гурту «Скай» розповідає про героїчний дух українського народу і любов до рідної землі. У пісні оспівується важливість козацької традиції та зв'язку з минулим. Головний герой вирушає на Січ, залишаючи за собою все, що йому дороге, зокрема і кохану, аби захистити рідну землю від ворогів. Він просить свою кохану не плакати і обіцяє, що любов повернеться навесні, коли прийде час миру.


Ця пісня є символом прощання і водночас надії. Головний герой сприймає своє покликання як обов'язок перед батьківщиною і вірить, що його жертва не буде марною. Він просить свою кохану назвати їхнього майбутнього сина його ім'ям, щоб продовжити козацький рід і вшанувати пам'ять про батьківщину, навіть якщо його доля залишиться невідомою.


Завдяки емоційній мелодії та сильним текстовим акцентам, пісня «Іду на Січ» відображає дух патріотизму і силу кохання, яка долає всі труднощі. Це історія про вірність своїм ідеалам та бажання передати цінності майбутнім поколінням, закликаючи до єдності і боротьби за свободу.

Коментарі (1)
  1. Placecnoter4.06.2024
    Ну що ж, випала нагода оцінити пісню "Іду На Січ" від Sanna Feat. Олег Собчук (Скай). Підключився до ритму, послухав – і що сказати, відчувається дух свободи і романтики. Вокал і мелодія співзвучні з настроєм, тож, якщо шукаєте щось для приємного прослуховування, ця пісня цілком підійде. Мабуть, треба частіше заходити на такі сторінки.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!