Про що пісня - На Старій Лавці

Пісня "На Старій Лавці" передає глибоке почуття ностальгії та смутку за втраченими моментами дитинства і юності. Головний герой співає про час, коли разом з другом мріяли підкорити світ, ділилися найпростішими радощами, такими як гра у футбол і прогулянки до ставка. Однак з плином років життя змінилося, і між ними з'явилася прірва, яку важко подолати. Він сидить на старій лавці, чекаючи дощу, згадуючи про ті дні, коли все було простіше і щиріше.


Пісня підкреслює почуття самотності, яке прийшло з роками, коли старі друзі вже не поруч, а дитячі мрії залишилися в минулому. Спогади про запах борщу, який готувала мати, нагадують йому про домівку та теплі родинні моменти, які зараз здаються недосяжними. Це символізує розрив між минулим і теперішнім, де навіть звичайний дзвінок стає неможливим.


Через цю пісню автор висловлює бажання повернутися в минуле, де життя було наповнене радістю і підтримкою, де вони разом ковтали горілку та були впевнені у своєму майбутньому. Він закликає світ розбудити його, повернути ту силу і надію, яку він відчував у молодості, коли вони ще вірили у свою спроможність змінити світ.

Коментарі (1)
  1. Fiolounrepost3.06.2024
    Прослухала пісню "На Старій Лавці" гурту "Час" і вражена її чарівною атмосферою. Це як музичний портал у минуле, де кожна нота дихає спогадами. Хоча мелодія швидко зникає з пам'яті, вона залишає після себе тепле відчуття щастя та приємного здивування. Таке враження, що просто зараз сидиш на старій лавці, під зоряним небом, і час завмирає.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!