Галина Куришко Feat. EthnobandТемним Лісом

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Темним Лісом

Пісня "Темним Лісом" від Галіни Куришко та Ethnoband переносить слухача в атмосферу боротьби та відваги українських повстанців. Ліричний герой описує, як вони йдуть крізь темний ліс, де стежки можуть збити з пантелику чужинців, але знайомі для тих, хто знає свою мету. Ліс стає символом їхньої боротьби, укриттям і домівкою, де вони можуть відпочити від довгих мандрів.


У пісні відображено різні пори року, що підкреслює вічність і сталість їхньої боротьби. Літо з його зеленою рум'яністю та зима, яка засипає все снігом, символізують циклічність природи і життя. Важливим моментом є заклик захищати рідну Україну, воювати за її свободу та майбутнє, що додає пісні патріотичного настрою.


Заключні рядки пісні закликають до рішучості в бою за свободу та за козацькі традиції, підкреслюючи важливість збереження культури та національної ідентичності. Це своєрідний гімн відваги та стійкості, який надихає на боротьбу за незалежність та рідну землю.

Коментарі (2)
  1. Acitofpan14.06.2024
    Краще б я загубилась у лісі, ніж слухала цей трек. Щось таке ніби і музика, але скоріше схоже на музику з жахів для особливої тортури. Хтось казав, що це чарівно? Мабуть, їх не зачаровувало це моторошне щось. Відчуття, що ліс ожив і вирішив погратися з моїми нервами. Такого навіть ворогу не побажаєш!
  2. Delacjuter2.06.2024
    Ну що ж, пісня "Темним Лісом" Галини Куришко та Ethnoband, як то кажуть, слухати - не переслухати. З таким треком навіть у апатії розгніваний етичний слухач знайде, чим зайняти вуха. Харизма зашкалює, але ось тільки шкода, що не пробуджує жодного інтересу. Може, іншим сподобається більше, але я тут пас.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!