Kalush Feat. BalsamРозбуди Мене

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Розбуди Мене

Пісня "Розбуди мене" у виконанні KALUSH і Balsam відображає внутрішню боротьбу людини з власною невизначеністю та марнотратством часу. Ліричний герой, розмірковуючи про свої невиконані справи та втрачений час, усвідомлює, що жив наче уві сні, вірячи у безкінечність часу. Це є закликом до пробудження, зміни світосприйняття та переоцінки життєвих пріоритетів, щоб зосередитися на дійсно важливих речах і насолоджуватися кожною миттю життя.


У пісні також порушується тема пошуку справжніх цінностей у світі, що спокушає нас ілюзіями та фальшивими орієнтирами. Ліричний герой закликає не втрачати себе у матеріальних речах, а пам’ятати про істинні цінності, які не вимірюються грошима. Саме справжня любов та підтримка близької людини допомагає йому "прокинутися" і зрозуміти, що справжня цінність – у моментах, які ми проживаємо зараз.


Таким чином, "Розбуди мене" є поетичним нагадуванням про те, що життя коротке і швидкоплинне. Завдяки внутрішньому голосу та підтримці коханої людини, герой знаходить сили змінити своє життя і почати цінувати кожну мить, яка дарується йому долею.

Коментарі (1)
  1. Biociatalme1.06.2024
    Важко заснути, коли у голові лунають такі мелодії. Вони пробуджують у серці щось глибоке і душевне, навіть коли сонливість огортає. Занурююсь у звуки і ніби заново народжуюсь. Вечір наповнюється якоюсь невимовною магією. Пісня тримає мене на межі між реальністю та сновидіннями, як в дивному світі, де все можливо.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!