Николай ГнатюкЧас Рiкою Пливе

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Час Рiкою Пливе

Пісня «Час рікою пливе» Миколи Гнатюка торкається теми невблаганного плину часу та неминучих змін, які він приносить у життя людини. Вона розповідає про те, як швидко минає молодість, як нестримно летять роки, і як важливо встигнути втілити свої мрії та прагнення. Гнатюк порівнює життя з рікою, яка ніколи не стоїть на місці, постійно рухається вперед, а з нею і ми, змінюючись та дорослішаючи.


Цей твір також нагадує про важливість цінувати кожну мить життя, насолоджуватися нею і не дозволяти часу безслідно зникати. Автор закликає слухача замислитися над тим, що в житті справді важливо, щоб не шкодувати про втрачені можливості. У тексті відчувається глибокий сум за минулим, але водночас і надія на краще майбутнє, яке ще можна збудувати, якщо правильно використати відведений час.


Пісня «Час рікою пливе» - це мелодійний заклик до роздумів про сенс життя, про те, як швидко змінюється світ навколо нас, і як ми маємо навчитися жити в гармонії з цими змінами, знаходячи своє місце в невпинному потоці часу. Це нагадування, що кожна мить є безцінною, і ми повинні навчитися цінувати її, адже час неможливо зупинити або повернути назад.

Коментарі (1)
  1. Parisreni28.05.2024
    Ця пісня викликає в мені змішані почуття. Вона сповнена глибокої туги, але одночасно приносить полегшення, ніби виплеснув усі свої емоції. Мелодія пробуджує аналіз минулого, змушує переосмислювати все, що було. Особливо зараз, коли розгнів у серці шукає виходу. "Час рікою пливе" нагадує, що навіть найбільший біль минає, але залишає свій слід. Пісня варта того, щоб її слухати знову і знову.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!