Maria BurmakaПоцiлуй Мене На Прощання

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Поцiлуй Мене На Прощання

Пісня "Поцілуй мене на прощання" від виконавиці Марії Бурмаки описує глибокі емоції жінки, яка прощається зі своїм коханим, що вирушає на війну. У тексті відчувається сум, тривога та невизначеність, які переплітаються з любов'ю та надією. Вона просить коханого обійняти її, перш ніж піти, адже кожен момент разом для них важливий. Світанок символізує новий день, але він настає на тлі війни, яка накладає свій відбиток на все.

Жінка висловлює своє бажання залишити коханого поруч, проте розуміє, що він повинен йти захищати їхню землю. Вона молиться за його безпеку і сподівається на легке повернення додому, хоча знає, що для солдата це важкий шлях. У цьому відчувається велика сила її кохання і водночас гіркота розлуки.

Вона проводить його до порога, усвідомлюючи, що можливо, він знову завтра піде у бій. В її серці панує тривога, проте вона готова чекати і підтримувати його, розуміючи, що доля солдата сповнена випробувань. Огортаючи ранок імлою, ніч відступає, і вона просить його не прощатися назавжди, обіцяючи чекати на нього вдома з любов'ю та надією.

Цей текст пісні є відображенням глибокого емоційного стану та сильних почуттів, які переповнюють серця тих, хто чекає своїх коханих з війни. Марія Бурмака вдало передає цей настрій, змушуючи слухача відчути всю тугу і водночас силу кохання, яке здатне витримати навіть найважчі випробування. Пісня несе в собі послання про відданість, надію та незламність духу в умовах війни.

Коментарі (1)
  1. Gramdowblesla1.06.2024
    Що може бути краще, ніж відчуття щирості та душевності в кожній ноті? "Поцілуй мене на прощання" від Марії Бурмаки – це саме те, що потрібно для підняття настрою! Обов'язково скачайте та насолоджуйтеся цією чарівною композицією!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!