Про що пісня - Харків

Пісня "Харків" гурту Kolibri присвячена трагедії та болю, які зазнало місто Харків під час війни. Ліричний герой пісні згадує про свої емоції та переживання, пов'язані з рідним містом, яке тепер обгорнулося в туман і тишу. Замість яскравих свят та життя вулиць, тепер Харків наповнений сиренами і сльозами.


У першому куплеті описується невимовний біль, який герой намагається приховати, але спогади та реалії не дають цього зробити. Місто змінилося: його мешканці роз'їхалися, залишивши порожнечу. Другий куплет поглиблює цю тему, зосереджуючись на холоді та тумані, що застелив місто, та намаганнях людей втекти від реальності, але водночас відчуваючи сильне бажання повернутися додому.


Приспів підкреслює контраст між минулим та теперішнім станом міста: колись Харків був яскравим і живим, а тепер у ньому горять лише тривожні вогні, які неможливо загасити сльозами. Ця пісня є вираженням скорботи та надії на відновлення рідного міста після важких часів.

Коментарі (3)
  1. Tersdemanla23.05.2024
    Я слухаю "Харків" від Kolibri і відчуваю, як мелодія огортає мене, наче теплий плед в дощовий день. Ця пісня пробуджує меланхолійні спогади, які водночас тішать і болять. В такі моменти особливо ціную затишок і любов, що наповнюють моє серце. Музика Kolibri наче промінь сонця в осінньому Харкові, який нагадує про те, як важливо берегти близьких.
  2. Catibdutem20.05.2024
    Ви теж відчуваєте цей магічний зв’язок з піснею "Харків" від Kolibri? Це як подорож у часі та просторі, яка наповнює енергією та ностальгією. Не прогавте можливість скачати та насолоджуватися цим шедевром щодня!
  3. Execinclos14.05.2024
    Ура! Ця пісня "Харків" від Kolibri справжній вибух свіжих емоцій! Відчувається, що музика створена з душею і величезною любов'ю до рідного міста. Це як ковток свіжого повітря, заряд енергії та натхнення на цілий день. Радію, що знайшла цей трек, і тепер буду слухати його на повторі! Всім раджу зануритись у цей музичний шедевр
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!