Про що пісня - Нетверезий

Пісня "Нетверезий" від Veronika та Ptashkin розповідає про болісний розрив стосунків і ностальгію за минулим. Ліричний герой звертається до своєї колишньої любові, зізнаючись у своєму бажанні повернути час назад і знову бути разом. Він описує своє життя як суцільний суд, де кожен момент без неї нагадує про втрачене щастя.


Головна тема пісні – це спогади про минулі щасливі моменти, які зараз сприймаються крізь призму болю і смутку. Герой просить написати йому в стані нетверезості, коли емоції виходять на поверхню, і випадково вимовити його ім'я перед новою пасією, щоб згадати все, що вони пережили разом. Цей заклик відображає його глибокі почуття і неможливість забути колишню любов.


Пісня також торкається теми гордості та відчаю. Герой намагається приховати свої сльози під маскою гордості, проте зізнається, що його серце досі відчуває біль. Він боїться побачити свою колишню в інших обличчях і сподівається, що його любов буде кращим вибором для неї. Цей текст створює образи розбитих надій та невиправданих сподівань, що додає пісні ще більшої емоційної глибини.

Коментарі (4)
  1. Imloyjackbi11.08.2024
    Якщо ви колись відчували, як емоції хитають вас з боку в бік, ця музика точно влучить у серце. Вона про те, як буває, коли реальність стає трохи розмитою, а думки - туманними. Слухайте, якщо готові зануритись у глибину своїх почуттів. Це звучить так, ніби час зупинився, і лишились тільки ви та мелодія, яка веде за собою. Відчуйте це.
  2. Ahoragpu29.05.2024
    Здається, що моя невпевненість ще більше загострюється, а шлунок так гучно бурчить, що не можу зосередитися. Але ця мелодія має щось таке, що викликає дивне відчуття гармонії всередині хаосу. Чи це просто мій голод так впливає на сприйняття? Хто знає. Піду пошукаю щось перекусити.
  3. Tibumjunan8.05.2024
    Чудово, що можна безкоштовно скачати такі глибокі треки як "Нетверезий" від Veronika, Ptashkin. В такому стані, коли душа шукає розраду в музиці, ця пісня стає мостом між моїм світом і реальністю. Мелодія, яка водночас заспокоює і надихає задуматися над життям. Це саме те, що потрібно для нічних роздумів у самоті. Не пропустіть шанс скачати
  4. Riecorlecou8.05.2024
    Хоч пісня "Нетверезий" і не знайшла відгуку в моєму серці, можливо, вона зігріє душі тих, хто шукає втіхи у вечірній порі. Для когось цей трек стане ліками від сірості буденності
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!