Про що пісня - Але

Пісня "Але" від гурту 5nizza містить глибокі роздуми про бажання та невиконані мрії. Співак звертається до Бога з проникливими словами про свої нереалізовані бажання – відпустити птахів у небо, відправити друзям листи, піднятися на гору без рюкзака, і насолоджуватися кожним заходом сонця над океаном. Ці слова висловлюють глибоку ностальгію та жаль за тим, що завжди чогось не вистачає для повноцінного щастя.

Весь текст пісні пронизаний мотивом невдоволення сучасністю та постійним пошуком глибшого сенсу життя. Співак розмірковує про мимолітність моментів і важкість у пошуках натхнення в повсякденних речах. Завершується пісня майже медитативним повторенням слова "але", яке символізує постійне бажання чогось більшого та нездатність змиритися з наявним станом речей.

Таким чином, пісня є рефлексією про власні бажання та межі, які заважають їх реалізувати, відчуття безсилля перед обставинами, що не контролюються, і водночас є закликом до внутрішнього розуміння та прийняття.

Коментарі (1)
  1. Snehtiworklaw11.05.2024
    Щойно скачала пісню "Але" від 5nizza та це щось неймовірне! Таке відчуття, ніби занурюєшся у хвилі спокою та світла. Ваше умиротворення та неймовірна мелодія вже змусили мої нерви заспокоїтись. Всім рекомендую послухати це чудо! Слухаю на репіті і не можу натішитись
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!