Trio MarenychВиїзд На Чужину

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Виїзд На Чужину

Пісня "Виїзд на чужину" виконавця Trio Marenych описує емоційно насичені переживання людини, яка змушена була залишити рідну Україну та вирушити у невідоме. Наратив розкривається через спогади та роздуми головного персонажу, яка розповідає про ранковий від'їзд з дому, прощання з батьками і важку дорогу через Карпати та інші місця на шляху до нового життя за океаном.

У тексті пісні відчувається глибока ностальгія та туга за рідним домом. Описуються обіцянки батьків повернутися додому після війни, які, на жаль, не були виконані. Проходять роки, але головний герой все ще сподівається на повернення. Спогади про рідний край, домашній пейзаж і пісні наповнюють її серце смутком та солодкою болем.

Також у пісні порушується тема важливості духовних цінностей над матеріальними. Головний персонаж робить висновок, що справжні цінності полягають не в золоті чи багатстві, а в терновому вінці — символі страждань та відданості. Це усвідомлення приходить до неї в чужозем'ї, підсилюючи зв'язок із рідною землею та її культурою. Ця пісня є глибоко емоційним та філософським роздумом про втрату, ідентичність і незламність духу.

Коментарі (2)
  1. Katabniduc13.06.2024
    Чи може музика розповісти про всі ті емоції, які ми переживаємо, покидаючи рідний край? Поринувши у цю мелодію, відчуваєш сум, ностальгію та мрії про повернення. Незабутні враження залишаються з тобою назавжди.
  2. Anonnahyd18.05.2024
    Несподівано знайшов щось, що точно підніме настрій. Як же влучно звучить ця мелодія, коли навколо все дратує. Рекомендую слухати в моменти, коли треба згадати, що життя не таке вже й погане.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!