Про що пісня - Знову

Текст пісні "Знову" від СХОЖА відображає глибокі роздуми про мрії, працю та сімейні цінності. Початкові рядки описують образ диму, який летить до неба, символізуючи піднесення мрій та бажань виконавця високо в небо, майже недосяжно. Це може вказувати на великі амбіції та надію, що мрії, незважаючи на все, будуть реалізовані.

У другому куплеті йдеться про важливість праці та тяжкої боротьби за здійснення мрій. "Моя муза - це мій гаманець" говорить про практичну мотивацію автора – заробіток, який є необхідним для досягнення цілей. Водночас мрії виявляються не тільки в матеріальних речах, але й у глибоких сімейних зв'язках та підтримці, що знову згадується у словах про рідних.

Останні рядки пісні знову повертаються до образу диму, підкреслюючи безперервність боротьби та віри у власні сили. Згадка про Київ та поїздки містом натякає на постійний рух вперед, незважаючи на перешкоди. Подарунок роз у пісні може символізувати подяку та любов до тих, хто підтримував і вірив у автора пісні. Все це створює образ наполегливості та віри в себе, яка веде до втілення мрій у реальність.

Коментарі (3)
  1. Rorighkrogad18.06.2024
    Не знаю, чи варто мені відволікатися на цей трек, коли у мене шлунок так голосно протестує. А ще й настрій такий гордий, що хочеться перемкнутися на щось інше. Чи варто взагалі слухати те, що, здається, не приносить задоволення?
  2. Samakulo18.06.2024
    Чесно кажучи, я й не очікувала, що така пісня викличе стільки емоцій. Неймовірна мелодія, але після прослуховування залишився присмак розчарування. Відчувається, що у виконавця є талант, але пісня не розкриває його повністю. Можливо, варто було б додати більше пристрасті в вокал? Проте, це не заважає їй залишатися в голові та постійно нагадувати про себе. Потрібно ще раз прослухати і зрозуміти, що саме зачепило.
  3. Disctroctiro2.05.2024
    Ця пісня - моя нова залежність! Вона така складна, що кожен раз, коли її слухаю, здається, що розкриваю якусь нову глибину свого "я". "СХОЖА" вдало передає почуття смутку, але разом з тим і гордості за свої відчуття. Це як музичний лабіринт, де кожен поворот - це нове відкриття. Вражаюче
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!