Про що пісня - Бути З Тобою

Пісня "Бути з тобою" відомого українського гурту Okean Elzy висловлює глибокі емоції та роздуми про відносини та їхнє сприйняття часом. Співак розповідає про складність бути разом, особливо коли обставини вимагають бути окремо. Відкриваючи пісню, вокаліст задає риторичні запитання про сприйняття та внутрішню силу, питаючи, як можна дивитися на "вулкан без окулярів" та не помічати власних "ран", що символізує здатність ігнорувати біль та загрози.

Основний рефрен пісні, який повторюється, "Як нам бути з тобою?", вказує на невизначеність та пошук шляхів для спільного існування у складних обставинах. Ці слова виражають сподівання знайти вихід із ситуації, яка розділяє. "Місяць - не бачити, два - не могти" підкреслює тривалість та біль відокремлення, в той час як "звертатись на ти", знаючи "вічність", говорить про глибоку близькість та тривале знайомство, що вистоїть перед обличчям часу.

У другому куплеті піднімається тема "безликих стягів", які можуть символізувати різні труднощі або обов'язки, що впливають на особисті відносини. Співак висловлює надію знайти "мости відродження" у часі, попри все біль та випробування, і молиться, щоб не було "пізно" для такого відродження.

В цілому, пісня є емоційним зверненням до спільного пошуку сенсу та шляхів подолання перешкод у відносинах. Вона звучить як медитація на тему віддаль, часу та любові, яка залишається сильною навіть у найскладніші часи.

Коментарі (4)
  1. Ywuntabka13.08.2024
    Це як запалити серце вогнем і дати йому палаючий ритм, але не даючи йому ані хвилини спокою. Кожен акорд ніби пробиває тебе наскрізь, а слова чіпляються за душу, залишаючи слід, який важко стерти. Тут стільки емоцій, що їх важко вмістити в один коментар. Але навіщо взагалі це робити? Краще просто слухати. І слухати ще раз. І ще. І ще. Тому що це більше, ніж просто музика.
  2. Restmasecto14.06.2024
    Ой, ну хто би міг подумати! Зайшла послухати "Бути з тобою" від "Okean Elzy", а тут можна ще й скачати! Ця пісня така кольорова і заплутана, що я просто не можу не забрати її з собою. Що ж, хоча настрій у мене зараз не найкращий, ця мелодія точно додасть фарб у мій день. Швиденько натискаю на "завантажити"!
  3. Gentsugoogre17.05.2024
    О, "Бути з тобою" від Океану Ельзи. Втома не завада для цікавості. Може, саме ця пісня стане саундтреком до сьогоднішнього вечора? Вартує спробувати!
  4. Mapeclimet4.05.2024
    Чим далі у глибину треків цього колективу, тим більше переконуюся, що їхня музика — це мозаїка емоцій. Цей трек не став винятком, хоч і чекав на більше новаторства у звучанні. Але все одно, коли слухаєш, не можеш не відчути ту сильну енергію, що несуть слова. Справжній шторм почуттів
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!