Yury GulyaevГуде Вітер Вельми В Полі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Гуде Вітер Вельми В Полі

Пісня "Гуде вітер вельми в полі" виконавця Юрія Гуляєва – це виразний образ козацької туги та самотності, описаний через природні явища. У пісні вітер в полі символізує потужну, невгамовну силу, що викликає зміни, ламає дерева в лісі, що метафорично відображає руйнівний вплив горя на душу молодого козака.

Головний герой пісні – молодий козак, який відчуває глибоку душевну біль. Він проклинає свою долю, відчуваючи безвихідь і невизначеність у своєму становищі. Козак порівнює свої страждання з невблаганним гудінням вітру, який, на відміну від нього, не відчуває болю.

У фінальній частині пісні козак звертається до вітру з проханням відірвати тугу від його серця і рознести її по полю, щоб він міг перестати страждати. Він висловлює розпачливу надію на те, що, якщо вітер не виконає його прохання, то смерть у морі стане виходом, що забере разом із ним і його горе. Ця пісня демонструє глибокі емоційні переживання через образи природи та її стихій. Це трагічна історія про боротьбу з власними почуттями та невблаганною долею. Це пісня про внутрішній конфлікт і пошук виходу з життєвих труднощів.

Коментарі (5)
  1. Doctsoregmei17.06.2024
    Ну от, натрапила на черговий шедевр від Гуляєва. "Гуде вітер вельми в полі" звучить, наче хтось запустив старий магнітофон і забув його вимкнути. Ну, хто взагалі слухає такі речі? Ще й настрій і так не з найкращих, а тут таке...
  2. Chiststunpode29.05.2024
    Вирішив трохи відволіктися від турбот і натрапив на цей шедевр. "Гуде вітер вельми в полі" у виконанні Yury Gulyaev - це справжнє занурення в іншу епоху. Незважаючи на мою тривожність, ця пісня викликала усмішку і дозволила трохи помріяти. Спокійне та медитативне звучання дало змогу хоч на мить забути про все навколо. Рекомендую всім, хто шукає душевного заспокоєння. Слухайте і насолоджуйтесь!
  3. Gavigivi10.05.2024
    Хоч мелодія і занадто звична, але таке виконання наповнює, захоплює душу і розкриває нові грані старого доброго звучання. Ця пісня - справжній вихор емоцій! Як гарно, що можна відчути це, просто клацнувши на кнопку
  4. Optrivgiopay6.05.2024
    Ця пісня ніби вивела мене на безкрайні поля, де вітер розмовляє з травою. Як гарно, коли музика вміє торкнутися душі, не поспішаючи і без зайвих слів. Дякую за мить спокою в шумному світі.
  5. Watirela5.05.2024
    Не можу повірити, що ця пісня доступна безкоштовно! Щойно прослухав, і відчуваю таку еуфорію, наче гуде вітер не лише в полі, а й у моїй душі. Обов'язково збережу собі, щоби завжди мала можливість перенестися до цих чарівних звуків. Гайда скачати, поки вітер не вщух
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!