DrevoТа Підступність Лише Одна Після Їх Нам Треба Час

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Підступність Лише Одна Після Їх Нам Треба Час

Пісня "Та підступність лише одна після їх нам треба час" виконавця DREVO розповідає про інтенсивний емоційний досвід, переплетений з літніми спогадами та особливою зустріччю. Від самого початку, коли все почалося рано вранці, підкреслюється випадковість та непередбачуваність зустрічі з дівчиною, що відбулася "внизу на сдінанці". Ця зустріч видається майже доленосною, відкриваючи перед героєм нові перспективи та емоції.

Літні спогади, що включають вечірні купання в басейні, втілюють безтурботність та молодість, коли навіть забутий телефон у кишені не здатний зіпсувати момент. Однак, раптовий дзвінок "що лунав з підземелля" перериває цю ідилію, нагадуючи про реальність і можливо про проблеми або невирішені питання, які чекають на героя.

Звернення до "життя розпусне" вказує на бажання персонажа втекти від реальності, знайти прихисток там, де він може бути разом зі своєю сім'єю, відчути спокій від хвиль, уникнути безсоння та голоду - метафори внутрішніх турбот та прагнень.

В кінцевому підсумку, пісня змальовує картину літніх ночей, сповнених ностальгією, любов'ю та певною меланхолією. Залишаючись наодинці з дівчиною, герой відчуває повноту моменту, але також і усвідомлення того, що цей час неповторний і вимагає від нього певного внутрішнього зростання або рішення. Пісня відображає складність емоційних переживань, пов'язаних з молодістю, любов'ю, і переходом від безтурботного сприйняття життя до усвідомлення його глибших викликів.

Коментарі (1)
  1. Vitislala2.05.2024
    Ой, ця пісня має такий шкідливий ефект на мої вуха, що я відчуваю, ніби мене взяли у круговий обстріл мелодій! Але, водночас, така підступність музики викликає справжній калейдоскоп емоцій, які змушують мене широко посміхатися і мотати головою в такт ритму, навіть якщо вона мене трохи дратує. Мабуть, саме така протирічливість робить цю композицію такою цікавою та привабливою
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!