DrevoВ Той Момент Я Забув Про Телефон У Кишені Моє Вміння Тримати Повітря В Легенях

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - В Той Момент Я Забув Про Телефон У Кишені Моє Вміння Тримати Повітря В Легенях

Пісня "В той момент я забув про телефон у кишені" виконавця DREVO занурює слухача в атмосферу літніх спогадів, ностальгії та глибоких емоцій, що виникають із спогадів про любов та втрату. Ліричний герой розповідає про початок свого дня, який невимушено і несподівано привів його до зустрічі з дівчиною. Ця зустріч видається йому доленосною, адже вона залишила в його серці незабутній слід.

Текст пісні переплітається між реальністю та спогадами, де моменти проведені разом з дівчиною здаються безтурботними і наповненими радістю. Описи літніх ночей, вечірніх зустрічей біля басейну, де герой настільки захоплений моментом, що забуває про буденні речі, як-от телефон у кишені, символізують глибоке занурення в почуття і відволікання від зовнішнього світу.

Проте, щасливі моменти перериваються "дзвінком, що лунав з підземелля", що можна трактувати як метафору несподіваних випробувань чи неприємностей, які приходять у наше життя. В цьому контексті, пісня звертається до теми втрати та спроби знайти втіху в спогадах про кращі часи, про сім'ю та місця, де "хвилі та моя сім'я".

Завершується пісня роздумами про життя, яке, незважаючи на всі труднощі, "розпусне", вимагає від нас переживати часи безсоння та голода, але водночас залишає в серці спогади про літо, "білі ночі і вона". Це глибока рефлексія про те, як спогади можуть служити джерелом сили та втіхи, навіть коли реальність видається непростою.

Коментарі (1)
  1. Roischedelja4.05.2024
    Не можу повірити, що ця пісня безкоштовна! Якби всі моменти мого страху звучали так легко, я б забула про все навколо. Скачати її - наче знайти притулок у шторм. Спасибі, DREVO!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!