DrevoВсі Ми Дуже Любимо Ігри Та Підступність Лише Одна

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Всі Ми Дуже Любимо Ігри Та Підступність Лише Одна

Пісня "Всі ми дуже любимо ігри та підступність" гурту DREVO розповідає про інтенсивний і емоційний досвід, пов'язаний із відносинами та спогадами. Від самого початку ліричний сюжет занурює слухача в атмосферу спонтанної зустрічі головного героя із дівчиною, яка відбувається вранці. Цей момент стає початком ряду подій, що набувають значення для обох.

Перше куплет зображує зустріч як неочікувану і, можливо, доленосну. Випадкова зустріч переростає у глибоке почуття, що змінює сприйняття головного героя про звичайні речі, як-от забутий телефон, коли вони разом. Літні спогади, вечірні басейни символізують безтурботність та радість спільно проведеного часу.

У наступних рядках пісні мова йде про неминучі випробування та труднощі – дзвінок з підземелля, який можна інтерпретувати як метафору непередбачених обставин або викликів, що переривають ідилію. Фрази про "життя розпусне" і заклики "віднеси мене туди, де хвилі та моя сім'я" говорять про ностальгію за безпечним і спокійним місцем, де можна знайти прихисток від зовнішніх бур.

Спогади про літо, "білі ночі" і про дівчину, яка залишилась у серці героя, підкреслюють сентиментальність і глибину відносин, які вони розділили. Те, що вони залишилися "тільки двоє, сповна" свідчить про інтимність та сильний емоційний зв'язок, який пережив зовнішні випробування.

Загалом, пісня DREVO відображає складний емоційний ландшафт любовних відносин, поєднуючи в собі моменти щастя та спільності з випробуваннями та ностальгією за минулим. Це роздуми про те, як миттєвості та спогади впливають на наше життя, формуючи наш досвід і відношення до любові та втрати.

Коментарі (3)
  1. Tangpuwelchrac25.05.2024
    Ох, цей трек прямо-таки знущається з моїх вух! Ще й шлунок бурчить, а тут таке... Не для мене ця музика, аж ніяк. Хоч би перекусити щось знайти, щоб заспокоїти голод, а то від однієї думки про цю пісню стає ще гірше. Зате настрій все одно на висоті, бо попереду стільки цікавих пригод!
  2. Arinbolo20.05.2024
    Ну, наче хотіла трохи розвіятися і відволіктися, а натрапила на цю пісню DREVO. Пісня змусила мене задуматися, чи дійсно ми такі закохані у всі ці ігри та підступність? Якось неспокійно на душі. Чи може це просто відлуння моїх власних страхів?#
  3. Conbackchingber4.04.2024
    Як завжди, DREVO перевершує себе! "Всі ми дуже любимо ігри та підступність лише одна" - це не просто пісня, а справжня емоційна карусель. Як у фільмі з непередбачуваним сюжетом, де ти водночас і герой, і злодій. Слухаючи, я немов опиняюсь в іншому вимірі, де кожен акорд веде мене через страх до євфорії, обволікаючи яскравістю у найтемнішу ніч. DREVO, ви знову змусили моє серце битися синхронно з ритмом вашої музики, викликаючи калейдоскоп емоцій! Чекаю наступних шедеврів!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!