DrevoОй Життя Розпусне Віднеси Мене Туди

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ой Життя Розпусне Віднеси Мене Туди

Пісня "Ой життя розпусне віднеси мене туди" у виконанні гурту DREVO занурює слухача в глибоку рефлексію про життєвий шлях, миті щастя і ностальгію за минулим. Ліричний герой розповідає про зустріч з коханою, яка сталася одного ранку, здається, випадково, але змінила його життя. Вони зустрілися на сніданку, і ця подія виринає з глибин пам'яті, як непересічна і значуща. Такий поворот долі сприймається як магічний момент, що вивів звичайність дня на новий рівень емоційного сприйняття.

Ліричний сюжет переносить слухача у спогади про літо, вечірні посиденьки біля басейну, коли все навколо здавалося безкінечно щасливим і безтурботним. В центрі цих спогадів - образ коханої жінки, яка стала символом юності, радості і любові. Втім, реалії життя нагадують про себе: дзвінок з "підземелля", можливо, символізує повернення до реальності, де існують труднощі та випробування.

У рефрені пісні виражається бажання втекти від реальності, віднайти прихисток там, де можна знайти спокій разом з близькими людьми - сім'єю, де немає місця безсонню та голоду. Це апеляція до ідеалізованого минулого, де щастя було безтурботним і невимушеним.

Використання образів літніх ночей, білосніжних і п'янких від вина, наголошує на контрасті між яскравими моментами юності та сірою буденністю дорослого життя. Пісня ніби закликає не втрачати зв'язок із своїми спогадами, з тими моментами, коли життя здавалося "розпусним", тобто повним свободи і радості, і в той же час шукати можливості для їх повторення у реальності, не дивлячись на всі виклики. Таким чином, пісня виступає як гімн ностальгії, любові та вічного пошуку щастя.

Коментарі (2)
  1. Suoclinpaysmit22.05.2024
    Це як ковток свіжого повітря у галасливий день! Поринаю у мелодію, яка дарує спокій і заряджає енергією. Музичне диво, що перетворює буденність у святковий настрій.
  2. Batrienisupp16.05.2024
    Щось нове і гармонійне для енергійних моментів. Залишилося тільки натиснути "Play" і дозволити музиці перенести тебе туди, де нудьга перетворюється на натхнення. Рекомендую
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!