Геля ЗозуляУ У У У Мене Чорна Душа І Я

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - У У У У Мене Чорна Душа І Я

Пісня "У у у У мене чорна душа" у виконанні Гелі Зозулі відображає глибоку емоційну розповідь, яка занурює слухача у світ внутрішніх переживань та роздумів про особистісні контрасти і вибір. В тексті пісні йдеться про внутрішній конфлікт та самоприйняття, про пошук себе серед соціальних очікувань і власних бажань.

У перших рядках автор піднімає тему спокуси і зваблення злом, зображаючи диявола як символ спокуси без правил і обмежень. Це стає метафорою вибору між моральними цінностями та спокусою забороненого, де "усі анголи грішні", а дияволу "тепер смішно", що вказує на іронічне ставлення до втрати невинності та падіння моральних авторитетів.

В наступних рядках висловлюється ідея саморуйнування та самоізоляції ("Підпалила всі мости"), яка вказує на глибоку внутрішню кризу і бажання відрізатися від минулого чи від людей, які можуть заважати особистісному вираженню. "У мене чорна душа і я не перепрошую" – це вираження прийняття власної темної сторони, несприйняття суспільних норм і правил.

Згадка про "дорогу чорному коту" та "повернення у сторону якусь не ту" символізує зустріч із власними страхами та підсвідомими бажаннями, що можуть вести до непередбачених наслідків. Фраза "Душу демона в жіночому тілі" говорить про внутрішню силу та незламність, незважаючи на зовнішнє сприйняття та оцінки.

В цілому, пісня є відвертим розмірковуванням про внутрішній світ людини, яка бореться із собою, своїми бажаннями та суспільством. Автор не просто визнає свою "чорну душу", але й говорить про це без жалю та перепрошень, підкреслюючи цінність особистої автентичності та незалежності.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!