Маша КондратенкоДе По Справжньому Живі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Де По Справжньому Живі

Пісня "Де по справжньому живі" виконавиці Маші Кондратенко торкається теми війни, розлуки та надії. Вона передає емоції люблячої жінки, яка чекає на повернення свого коханого з війни. Відчуття суму та туги за коханим, який змушений був залишити домівку через воєнні обставини, пронизує кожен рядок.

Авторка згадує спільне минуле, коли вони разом не цінували моменти щастя, не говорили один одному важливих слів. Тепер, коли їх розділила війна, вона особливо гостро відчуває нестачу цих моментів та бажання обійняти коханого, знову бути поруч. Жінка висловлює готовність стати опорою та захистом для свого коханого, навіть на відстані, молячись за його безпеку.

Особливо акцентується на важкості щоденного очікування повернення коханого з фронту, на тривозі за його долю серед страшних новин. Ця пісня є виразом не лише особистої історії, але й глибокої загальнонаціональної трагедії, що торкається багатьох. Вона сповнена віри в збереження любові на відстані, в непохитність почуттів незважаючи на війну та розлуку. Пісня закликає не втрачати надію на повернення коханих додому та віру в мирне майбутнє.

Коментарі (1)
  1. Centpanweigui20.04.2024
    Ще одна пісня, що наче заповнює кімнату сірістю та монотонністю. "Де по справжньому живі"? Скоріше, де по-справжньому втомлені. Машо, в твоєму голосі більше емоцій, ніж у цій мелодії. Сподіваюся, наступний трек принесе більше живих відчуттів.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!