DantesЄ Час Коли Точно Свій

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Є Час Коли Точно Свій

Пісня DANTES "Є час коли точно свій" відображає глибокі почуття єдності та любові, що пронизують усю Україну, від Львова до Харкова, від Буковеля до Донецька. Артист наголошує на важливості не боятися помилок і переходити через складнощі разом, підтримуючи один одного на шляху до щастя та взаєморозуміння. Використання назв міст символізує єдність країни та її культурне розмаїття, попри будь-які зовнішні чи внутрішні виклики.

Співак закликає до взаємопідтримки та любові, підкреслюючи, що завжди є "час, коли точно свій" - момент, коли можна віднайти себе і своє місце у світі, не зважаючи на обставини. Повторення фрази "Не знаю чи перейти, помилки боїшься ти, все «ок», я допоможу, бо сам на цьому шляху" нагадує про важливість спільних зусиль і віри у краще майбутнє, де кожен зможе відчути приналежність до великої сім'ї.

В цілому, пісня є виразом оптимізму і віри в силу духу українського народу, його здатність об'єднуватись та долати труднощі разом, підтримуючи один одного. Це гімн єдності та взаємодопомоги, що звучить як нагадування про те, що кожен має свій час і своє місце, де він може знайти себе і своє щастя.

Коментарі (2)
  1. Ntinwersokalt1.06.2024
    Ця пісня - як тихий вечір після дощу. Вона огортає ніжністю і дає змогу на мить забути про все. DANTES знову влучив у серце!
  2. Muletiper26.05.2024
    Відчуваю, як адреналін зашкалює, а серце б'ється, ніби зараз станеться щось неймовірне. Зараз саме час скачати "Є час коли точно свій" від DANTES і поринути у ці незабутні емоції!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!